Vandring på Halsninoen i Nordsjælland/ FULDTEGNET

«Halsninoen» er en vandrerute på 52,7 km, som vi kommer til at opleve i bidder. Ruten er forholdsvis nyetableret i 2021 og ligger på Halsnæs i Nordsjælland. Vandreruten går fra Hundested til Strø bjerge eller omvendt. Området er naturmæssigt meget afvekslende, stort set alle landsskabstyper er repræsenteret. Tilmeldingen åbner 10.marts .

Vandreruten Halsninoen

Halsninoen er 52,7km lang og går gennem hele Halsnæs fra Hundested i vest, over Arrenakke i nord, Arrenæs i øst- til Strø Bjerge i syd.

Ruten ligger i nogle af de kønneste og mest varierede landskaber i hele Nordsjælland, hvorved I vil få store naturoplevelser, landskabsvariation, smukke udsigter, fred og stilhed. Ruten er lineær, men på hele strækningen vil det være muligt at tage lokalbanen den ene vej (husk rejsekort, det er det nemmeste). På visitnordsjaelland.dk kan man bestille et meget fint kort over Halsninoen mod betaling af porto, hvis man vil se lidt på ruten forud for turen. Men vi skal nok føre jer sikkert rundt på ruten.

 

Pris :

2300 kr pr. person i delt dobbeltværelse

900 kr i tillæg hvis man ønsker enkeltværelse

Includeret i prisen :

Tre nætter på hotel Frederiksværk, tre gange morgenmad og tre frokostpakker.

Ikke includeret i prisen :

Transport til og fra Frederiksværk

Billetter til letbanen ( nemmest med rejsekort )

Aftensmad og evt. drikkevarer.

Transport :

Halsninoen er planlagt, så man kan køre med letbanen til og fra start og slutsteder.

Hvis man ved tilmelding giver tilladelse til, at DVL videregiver kontaktoplysninger til andre deltagere, kan man arrangere evt. fælleskørsel til Frederiksværk.

Overnatning:

Vi overnatter på Frederiksværk Hotel, et hyggeligt hotel, der ligger lige midt i byen, både tæt på centrum og tæt på stationen.

Husk :

Vandrestøvler, evt. stav og frokostpakke til den første dag.

Tilmelding:

Tilmelding på nedenstående link er gældende og bindende ved indbetaling af 2300 kr + evt. tillæg pr person til DVL Koldings rejsekonto : 2470 – 6890334502

Husk at oplyse, at det er vedrørende Halsninoen 2023

Tilmeldingen åbner 10.marts 2023

Tilmeldingsblanket her

Mødested på kort

Indlæser…