Vandring på Mullerthal trail i Luxembourg FULDTEGNET

Turbeskrivelse: Mullerthal er et paradis for vandrere. Vandreruten består af 3 ruter, hver med sit særpræg. Rute 1 har skiftende landskaber, der er typiske for regionen. Rute 2 går gennem hjertet at Luxembourgs ”Little Switzerland” med spektakulære klippeformationer og rute 3 er karakteriseret ved dale med vandløb, romantiske slotte og klipper. Der bliver også tid til at stifte bekendtskab med Luxembourg by.

Turbeskrivelse: Mullerthal er et paradis for vandrere med sine 112 km vandrerute, der har kvalitetsstemplet: “Leading Quality Trails – Best of Europe”. Vandreruten består af 3 ruter, hver med sit særpræg. Rute 1 har skiftende landskaber, der er typiske for regionen. Rute 2 går gennem hjertet at Luxembourgs ”Little Switzerland” med spektakulære klippeformationer og rute 3 er karakteriseret ved dale med vandløb, romantiske slotte og klipper. Vi har sammensat et program, hvor vi kommer til at vandre på alle 3 ruter. Der bliver også tid til at stifte bekendtskab med Luxembourg by, ligesom vi også nyder godt af vores ophold i Echternach, der er en meget charmerende lille by i det nordvestlige hjørne af Luxembourg.

Daglig gennemsnitlig turlængde: 15

Sværhedsgrad: Middel

Udrejsedato og -sted: 28.04.2023 kl.: 14:30 Københavns Lufthavn – Kastrup

Hjemrejsedato: 05.05.2023 kl.: 16:15 Københavns Lufthavn – Kastrup

Tilmeldingsfrist: Fra d. 10.01.2023 kl. 18:00 t.o.m. d. 15.02.2023 kl. 23:59. Tilmelding sker ved at trykke på TILMELD nederst på siden og derefter følge skærmens anvisninger. 

Minimum antal deltagere: 10

Maksimum antal deltagere: 10

Pris i DKK pr. person: 7.600,00 kr. i delt db. værelse. Prisen skal betales ved tilmelding med Dankort, Visa/Dankort, MasterCard eller mobilepay. Prisen inkluderer fly København Luxembourg tur/retur og al bustransport i Luxembourg. 7 X overnatninger på delt db. værelse. med morgenmad og frokostmadpakker, samt aftensmad den første aften. Herudover 5 vandreture med 2 turledere og 1 byrundtur i Luxembourg by med en lokal guide, men er ekskl. aftensmad 5 dage, samt alle drikkevare.

Turleder: Grethe Aagaard Tlf.nr.: 2712 4360 og Bente Frænell Tlf.nr.: 2636 3460

Medbring: Pas (anbefales. Anden national ID kan også anvendes) og rejseforsikring. Check gyldighed på dit blå sygesikringskort

Bemærk venligst afbestillingsbetingelserne. Disse fremgår af vore Handelsbetingelser, som ligger under OM OS, på DVL-Københavns hjemmeside https://dvl.dk/koebenhavn/ og som desuden vises for din accept i forbindelse med din bestilling af rejsen. 

Program

TILMELD

Mødested på kort

Indlæser…