Vandring, vin og vandkamp ved Dnestrfloden i Moldova og Transnistrien

Moldova er måske Europas mest oversete og undervurderede rejsemål. De som rejser dertil, får nogle opsigtsvækkende oplevelser med hjem i bagagen fra det overraskende alsidige lille land.
 

Pris:
 Fra ca. 12.500 - Se programmet for detaljer.
 Enkeltværelsetillæg DKK 995.  

Rejseudbyder: Balkanrejser ApS. 

 

Moldova ligger mellem Rumænien og Ukraine i det nordøstligste Balkan og byder på et væld af både gastronomiske, kulturelle, aktive og historiske oplevelser. Moldova fremstår på samme tid både autentisk og moderne, når hestevogne, helt naturligt deler vejbaner med nye Audier.

På denne helt specielle rejse i den tidligere Sovjetrepublik får du indsigt i lokale smagsoplevelser med spændende og overraskende forskelligartede vinsmagninger, farverig folklore og spændende aktive oplevelser på eventyrlige steder med en fantastisk historie, som kun få mennesker kender eksistensen af, endsige kan placere på et kort. Vi vandrer i smukt og alsidigt terræn mellem små søvnige landsbyer og overnatter hos gæstfrie lokale i guesthouses, vingårde og på nonneklostre. 

Vi besøger også den lille selvudråbte stat Transnistrien, som stadig anvender hammer og segl i deres flag, og hvor en stor del af befolkningen ønsker sig tilbage til Sovjetunionen på trods af de åbenlyse modsætninger mellem de gigantiske Leninstatuer, den monstrøse Sovjetarkitektur og Guccitasker, dyre biler og fine fortovscaféer med smarte unge mennesker i hovedstaden Tiraspol. 

Moldova er et stort om end meget overset vinland og byder desuden på fantastisk gastronomi med indflydelse fra både Balkan, Tyrkiet, Kaukasus, Middelhavet, Centraleuropa og Ukraine. 

Hvis du ønsker en vandrerejse med ekstra kant, så er denne rejse lige noget for dig og afrejsen er garanteret fra kun 6 deltagere.Dagsprogram (klik her)

Tilmeldingsskema (klik her)

Hvad er en vandreferie med Dansk Vandrelaug (klik her)

Rejseudbyder: Balkanrejser ApS. 

Turleder, guider og tilmelding:
DVL-turleder Kirsten Brandt og Balkanrejsers lokale guider
Tilmelding til Kirsten Brandt på ki6akwb@gmail.com eller 23981917

Mødested på kort

Indlæser…