Vesterhavet – Nymindegab UDSOLGT

Nok engang skal vi til unikke Nymindegab i bunden af Ringkøbing Fjord, hvor vi igen indlogerer os på Kroen med den dejlige mad og skønne beliggenhed. På vej dertil mødes vi til rundstykker på Knudshoved Rasteplads for derfra at køre til Naturpark Vesterhavet, hvor vi vandrer over den genoprettede Filsø. Og selvfølgelig skal vi de følgende dage omkring Vesterhavet og til Ringkøbing og Hindø i Stadil Fjord samt på hjemvejen over Tipperne og med pitstop i Middelfart. Vi tager alle oplevelser med på vejen. 

Som på de andre rejser til Vesterhavet, så mødes vi onsdag morgen på Knudshoved Rasteplads til turledernes rundstykker og jeres medbragte termokander. Herfra kører vi til Naturpark Vesterhavet, hvor vi skal vandre over den genoprettede Filsø. Senere indlogerer vi os på Nymindegab Kro, og tager te/kaffe med op (ad libitum på Kroen), og i eftermiddagens lys runder vi klitterne og havet.

Torsdag: Vi vandrer en tur sydover i klitplantagen til Hovstrup Strand og retur langs vandet, før vi vender hjem til te/kaffe/øl og måske ??? hvad dagen kan bringe. Ca 16 km

Fredag: Vi kører nordpå til Stadil Fjord og Ringkøbing. 4 retters middag på Kroen.

Lørdag: Efter morgenmad tager vi en sidste tur omkring det skønne område foran Kroen før vi kører omkring Tipperne og afsted mod Sjælland med et stop og rundtur i Middelfart, hvor vi nyder byen og vores madpakke.

Vi bliver på Kroen indlogeret i dobbeltværelser eller mod tillæg på enkeltværelse. Kroen har kaffe/te ad libitum indtil kl 18 og der er cosy hour, som man kan hygge sig med. Pris i Dobbeltværelse er kr 3.575. I enkeltværelse kr 4.355.

Prisen dækker fuld transport fra Roskilde Station og retur, logi på Kroen med morgenmad, madpakke og lækker middag hver dag fra onsdag aften til lørdag middag. Du skal blot selv have penge med til særlige drikkevarer og souveniers.

Særlige hensyn til Kroens køkken bedes oplyst ved tilmelding, ligesom evt egen kørsel skal aftales. 

Tilmelding senest 1. februar til Jette på vandsjov@outlook.dk. Kontakt mig endelig ved spørgsmål.

Ret til ændringer forbeholdes, da vi tilpasser efter vejr og vind.

Mødested på kort

Indlæser…