Weekend på Langeland

Weekendtur til skønne Langeland. Vandring alle tre dage. Vi skal opleve de vilde heste, hygge, nyde lækker fiskebuffet m.m.. Overnatning på Bagenkop Kro. Vi går stille ture, dvs. vi er stille, når vi vandrer i skoven, på strand, m.v., så du får ro til at se, hvor du går, høre, lugte og mærke, hvor du er. På asfalt og i pauser snakker vi. Pris: 1.500 kr. pr. person. Kun for medlemmer. Tilmelding nødvendig via www.dvl.dk/koebenhavn/tilmeldingsture.

Turbeskrivelse:

Weekendtur til skønne Langeland. Vandring alle tre dage (3 km, 15 km og 8 km) vi skal opleve de vilde heste, hygge, nyde lækker fiskebuffet m.m. Overnatning på Bagenkop Kro i dobbeltværelser med enkeltsenge. Vi går stille ture, det vil sige vi er stille, når vi vandrer på stier i skoven, på grusveje, langs havet og søer. Stilhed giver dig tid til ro til at se hvor du går, høre, lugte og mærke hvor du er. Tid til at lade tankerne vandre med eller lægge dem bag dig. Tid til at få ” travlheden” ud af kroppen. Når vi går på asfalt og i pauserne snakker vi på livet løst om alt og intet, løst og fast.

Turprogram:

Turen starter på Bagenkop Kro, Langeland, fra fredag den 30.8.2019 kl 15.00 og slutter den 1.9.2019 ca. 13.00.

Fredag: 15.00 ankomst og indkvartering. Derefter kaffe og kage, tid til hvil eller gå med os rundt på Ildsjælesporet, 3 km rundt i byen. Middagen byder på fiskebuffet med vin, vand eller øl, og dagen slutter med hygge og snacks.

Lørdag: Morgenbuffet, hvor du selv smører din madpakke.

Kl 9.00 Dagens vandretur er ca. 15 km., det er en stilletur, og vi holder en kort og en lidt længere pause undervejs.

Middagen består af fiskebuffet / stegeret med vin, vand eller øl, og dagen slutter igen med hygge og snacks.

Søndag: Morgenbuffet

Kl. 10.00 tjek ud. Kl. 10.15 vi mødes ved Ristinge og tager her på en herlig vandring langs klinten. En fantastisk udsigt og en unik natur.Turen er ca 8 km og er en stille tur.

Efter turen er det ”tak for nu og på gensyn”.

Du skal selv sørge for transporten til og fra Bagenkop. Vi sender en mail med alle adresser til deltagerne, der så vil have mulighed for samkørsel.

Turlængde: 3 km, 15 km og 8 km.  

Sværhedsgrad: Vi går ca. 4 km/t

Startdato og -sted: Bagenkop Kro, Langeland, fredag d. 30.8.2019 kl. 15.00

Hjemrejsedato: Søndag, d. 1.09.19 ca. kl. 13.

Tilmeldingsfrist: Fra d. 10.06.19 kl. 18:00 t.o.m. d. 9.08.19. Tilmelding sker ved at trykke TILMELD nedenfor og følge skærmens anvisninger.

Maksimale antal deltagere: 10

Minimum antal deltagere: 18

Pris i DKK:  Medlemmer: 1.500 kr. – kun for medlemmer. Der skal betales med Dankort eller VisaDankort ved tilmelding.

Inkluderet i prisen er: 2 overnatninger i delt dobbeltværelse, 2 x brunch, 1 madpakke, 1 x kaffe og kage og 2 aftensmad / buffet med vin eller øl (den første aften fiskebuffet og den anden fisk/stegeret) 3 vandreture. Transport til og fra Bagenkop er for egen regning.

Turledere:  Dorthe Lindrup 25853112 og Mai-Britt Olafsson 53534378

Bemærk:
Bemærk venligst afbestillingsbetingelserne. Disse fremgår af vore Handelsbetingelser, som ligger under OM OS, på DVL-Københavns hjemmeside www.dvl.dk/koebenhavn/tilmeldingsture .

TILMELD

Mødested på kort

Indlæser…