Weekendtur i Odsherred, Røsnæs og på Nekselø

Ledige pladser - Vandreferie i smukt terræn, hvor vi vil besøge Nekselø med klokkefrøer og sjældne planter, men også Røsnæs og Geopark, Odsherred.

Målet for denne weekendtur er en ø, en halvø og stier i Geopark Odsherred. Førstedagen går til Nekselø i Sejerøbugten. I får en flot sejltur, og en vandring på en ø med usædvanligt mange spændende planter, hvoraf nogle kun findes her. Der er noget særligt over landskabet, med bratte , stejle klinter og fin udsigt hele vejen rundt. På øen er der klokkefrøer, som vi måske kan få øje på, men hvor sangen er forstummet for i år. Der er ingen mulighed for proviantering på øen, men vi er meget velkommen af øboerne, som hæger om deres ø. Husk mad og drikke. Efter ø-turen kører vi til Kalundborg Vandrehjem, hvor vi bor i 2 nætter med fuld forplejning.

Lørdagen er henlagt til en tur rundt på halvøen Røsnæs, hvor vi i store træk følger stranden.

Om søndagen vandrer vi i det smukke kuperede Odsherred med mange fine udsigter hele vejen rundt. Turen slutter med kaffe et eller andet sted i området.

Pris for turen er 1900 kr./2400 kr. , dobbelt /enkeltværelse .

Tilmelding til turleder og betaling senest 10. juni 2022 på konto 9570 11864503, mrk. Odsherred. Vel mødt. Mvh. Niels Asmussen (Tlf.: 61852496, E-mail: nielsmusik484@gmail.com).

Mødested på kort

Indlæser…