Weekendtur til Kolding (tilmelding nu senest 10/5)

Her er dit livs chance for en fantastisk vandreweekend til smukke Kolding og omegn.

Weekendturen går til den dejlige by Kolding, hvor vi overnatter på Kolding Vandrehjem,. Her ankommer vi kl. 17.00 den 10 . juni. Tilmelding nu senest den 10. maj via mail til Toni Schack på urfugl11@gmail.com eller sms 40226808.

Vi har reserveret 20 pladser på vandrerhjemmet. Når du har tilmeldt dig til turlederen og turlederen har givet grønt lys, skal du tilmelde dig til Danhostel Kolding på telf. 75509140. Der er p.t. 9 tilmeldte.

 

Pris 850 kr.pr. deltager. Hertil kommer betaling til transport og overnatning, som du selv betaler.

 

Fredag: 

Fredag aften, er der historisk vandring i den gamle grænseby, Kolding. Blandt andet skal vi se Koldinghus, prøjsiske gadekamp , 1848-1851 og den gamle grænsebro.  

 

Lørdag:

Efter morgenmaden, og en selvsmurt madpakke er vi klar til en spændende vandretur på 16-18 km. Vi går ad en nedlagt jernbane til Ferup Sø, hvor vi skal over med en trækfærge. Herefter videre op i Harte Skov og vi går rundt i området. Så går vi videre til Kolding å og hjem igen. Om aften satser vi på at lave underholdning og sketch , da vi håber at I selv kommer med festlige indslag. Skriv til turlederen, hvad I har af festlige indslag.  

 

Søndag: 

Efter morgenmaden siger vi farvel til vandrehjemmet. Så er det naturskønne Strib, der kalder. Vi går her en vandretur på 16-18 km. og kommer til en udsigtspunkt, Røjle Klint, med udsigt over Lillebælt. Her slutter vandreturen, måske ved et ishus og dermed en is i vente.

 

Skriv eller sms til turlederen, Toni Schack hvis du ønsker at deltage på denne spændende weekendtur til Kolding.

urfugl11@gmail.com / 40226808

Mødested på kort

Indlæser…