Fotokonkurrence 2018

Når du kommer hjem fra vandreturen, har du måske mere end trætte ben og smil på læben med hjem. Hvis du fangede et skønt minde med kameraet undervejs, så vær med i fotokonkurrencen inden 21. oktober!

Tag årets bedste maritime vandrefotos og send dem ind til Fotokonkurrencen 2018. Så har du chancen for at vinde en af præmierne og få dit billede offentliggjort i VandreLiv og på hjemmesiden.

Temaet kan udlægges bredt, men glem ikke at få noget vand med i billedet. Brug fantasien, og lad os få del i dine resultater.

Foto: Kirsten Margrethe Pedersen

Konkurrencebetingelser:

Konkurrencen er åben for medlemmer af Dansk Vandrelaug. Medlemmer af dommerkomiteen, Styrelsen, ansatte i sekretariatet samt personer i disses husstand kan dog ikke deltage.

Dine konkurrencefotos skal være taget på en DVL-tur eller til et DVL-event.

Vi forudsætter, at Dansk Vandrelaug må benytte alle fotos indsendt til konkurrencen i medlemsbladet VandreLiv og på hjemmesiden dvl.dk eller andet trykt eller elektronisk materiale om DVL efter gældende regler om offentliggørelse af billeder.

Bedømmelse af de indsendte fotos forventes afsluttet primo december, hvorefter aftale om præmieoverrækkelse og offentliggørelse af konkurrenceresultatet vil finde sted. Resultatet vil blive gengivet i VandreLiv nr. 2, 2019.

Her kan du se de indsendte billeder fra sidste år