Gå julemærkemarch for børnenes skyld

Flere afdelinger af Dansk Vandrelaug bakker op om julemærkehjemmene ved at gå med på den årlige julemærkemarch den første søndag i december.

Vestsjællands Afdeling deltager i to forskellige julemærkemarcher - både i Stenlille og Nykøbing Sjælland.

Vestsjællands Afdeling deltager i to forskellige julemærkemarcher - både i Stenlille og Nykøbing Sjælland.

Fyn mødes de i Kulturhuset Industrien, Bredgade 73-73 i Aarup, hvor Peer Hagh leder turen i kuperet terræn omkring byen.

På den 10 km lange tur kan man få en kop varm kakao, og det er muligt at købe gløgg og æbleskiver. Turen slutter kl. 12.

Viborg Afdeling mødes som samlet gruppe og går med på den 10 km lange, markerede rute fra Bruunshaab Gamle Papirfabrik på Vinkelvej 93B i Viborg.

Vestsjælland Afdeling deltager i to forskellige ture. Den ene fra Odsherred Museum, Egebjergvej 162 i Nykøbing Sjælland, hvor der er to ruter – en på 5 og en på 10 km.

Der vil være mulighed for at købe en lækker vildtburger, samt gløgg og æbleskiver efter turen, hvor den lange rute går gennem Anneberg Skov til Ulkerup Skov og retur.

Den anden rute med vestsjællandsk deltagelse udgår fra Cafe Rødhætte, Hovedgaden 47 i Stenlille. Også her er der både en tur på 5 og 10 kilometer.

Mange flere ture i hele landet

Der er mange flere startsteder fordelt i hele landet. Find en tur nær dig på julemærkemarchen.dk og gå en tur for en god sag.

Det koster 30 kr. at deltage for alle. Turene begynder kl. 10 den 2. december, og alle pengene fra startgebyr m.m. støtter julemærkehjemmene.