Gå med på Vandrernes Dag 2022 

Hvad siger du til en gratis guidet vandretur i godt selskab? Den 3. søndag i september inviterer Dansk Vandrelaug traditionen tro alle ud i naturen på Vandrernes Dag. Ses vi den 18. september?

Turene på Vandrernes Dag 2022

Her kan du komme med på tur på Vandrernes Dag 2022.

Tag med udenfor på Vandrernes Dag 2022 og nyd at blive guidet rundt i landskabet, når vi med temaet ’Vandring giver grøn energi’ byder nye som gamle vandrere velkommen ude i det fri den 18. september.

DVL’s 21 afdelinger deler de mange glæder, der er ved at vandre i flok på ture, som alle er gratis for gæster.

Få et regionalt overblik over de mange gåture her:

Hold dig ikke tilbage, selvom du er ny på tur – vi tager godt imod alle.

Vandrernes Dag 2022Og kender du os allerede, er det bare at hanke op i en ny og nysgerrig deltager. Fortæl, hvordan turlederne sætter rammen, så vi alle kan nyde omgivelserne uden at bekymre os om, hvilken vej vi skal gå. 

I fællesskab får vi ny luft, nye oplevelser og ender endda ofte også med at få nye venner på turene. Den positive energi i det grønne er værd at dele med endnu flere. 

Find frem til turene på dvl.dk/vandrernesdag 

Med godt 50 ture fordelt i hele landet er chancen stor for, at der også er en i nærheden af dig på Vandrernes Dag 2022. 

For vi vandrer på Hærvejen til Drastrup i Nordjylland, Lynderup Hage er med på kortet i det midtjyske sammen med bl.a. Hestlund og Skjern. Turlederne leder os omkring Holbøl i Sønderjylland, imens vi går med udsigt til Vadehavet i Vester Vedsted. På Fyn er Jordløse Bakker målet for en kort og en længere tur. Vi giver også et par ture i Guldborg på Lolland, ligesom Møn har fået prikker på kortet. Er du på Bornholm, kan du få lov at besøge det militære skydeområde Raghammer ved Boderne. 

Østsjællændere får masser af muligheder i Slagelse, Præstø er blandt målene på Sydsjælland og vi kommer omkring Lyngby og Bagsværd Sø i det storkøbenhavnske område, ligesom en skovtur til Bøndernes Hegn, Geelskov og Fuglevad Mølle er på programmet. I selve hovedstaden kan du følge med fra Christianshavn til Sydhavnen.  

Og i Nordsjælland er der både ture ved Roskilde Fjord og Nødebo.

Vær vært for nye vandrere  

På Vandrernes Dag håber vi, du inviterer venner og bekendte med ud i det fri. Fortæl de nysgerrige gæster, at turene varierer i længde, men flertallet er omkring 10 km. Og vores erfarne turledere tilpasser tempoet, så alle nyder turen.  

Kig forbi dvl.dk/vandrernesdag, vælg en tur og hank op i en, som trænger til grøn energi i hyggeligt selskab. 

Husk

Gode sko eller støvler, som er gået til. Medbring vand, snacks og kaffe/te – og en madpakke, hvis turen foregår over flere timer. Tjek vejrudsigten, om du har brug for vandtæt eller vindtæt påklædning.

Mødestedet

På hver enkelt tur fremgår turens mødested tydeligt. Det kan fx være en togstation eller en parkeringsplads. (Bemærk, mange afdelinger har en samkørselsordning). Du kan også se mødestedet på et Google-kort og køre efter det.

Emner