Gå med til Holstebro Afdelings jubilæum

Den 17. november 2018 runder Holstebro Afdeling 20 år som forening, og det fejrer vi naturligvis med en hyggelig vandretur og lidt grillmad ved Tvis Mølle Naturlaboratorium.

Her besøger Holstebro og Herning-Ikast Afd. Vandkraftsøen en vindblæst forårsdag tilbage i 2016. Foto Hugo Mejer Hansen.

Her besøger Holstebro og Herning-Ikast Afd. Vandkraftsøen en vindblæst forårsdag tilbage i 2016. Foto Hugo Mejer Hansen.

– På vores ture er det sociale vigtigt. Vi går typisk i en mindre gruppe på 10-20 personer, hvor vi holder af kunne komme tæt på naturen. Vi bruger gerne lidt tid på at fotografere hugorme eller at lære en ny plante at kende.

– Alle er velkomne til bare at gå og nyde naturen, og det gode selskab giver også mulighed for at få sig en snak undervejs, fortæller Holstebro Afdelings formand, Anna Kirstine Lauridsen.

På jubilæumsdagen går vi rundt om den naturskønne vandkraftsø i vores hjemby, hvor vi mødes kl. 10 på p-pladsen ved vandkraftværket ved Ringvejen i Holstebro. Vandreturen er 12 km lang, så husk drikkevarer. Vi slutter fejringen ved 15-tiden.

Medlemmerne fejrer også jubilæet samme aften, hvor der med garanti bliver udvekslet gode vandrehistorier.

Sådan så det ud, da Holstebro og Herning Afdeling sammen besøgte Vandkraftsøen en forårsdag tilbage i 2016 – fotograferet af Hugo Mejer Hansen:

Vandreture i godt selskab

I Holstebro Afdeling af Dansk Vandrelaug kommer vi hinanden ved, for vi er ca. 70 medlemmer. Du er altid velkommen til at gå med som gæst, også på vores jubilæumsdag.

En ungdomsskole med fokus på vildmarksliv lagde kimen til afdelingen for 20 år siden, hvor der i begyndelsen derfor mest var vildmarksture for unge på programmet.  Med tiden er aldersgennemsnittet steget, og de 10-20 km lange ture i naturen foregår oftest i weekenden.

Holstebro Afdeling går omkring 20 ture om året hovedsagelig i naturområder i Holstebro og omegn. Og så er der ligeledes en weekendtur på programmet hvert år.

For yderligere information kontakt formand og turleder Anna Kirstine Lauridsen på tlf. 22720971.