Arrangementer, 2019-2020

 

KOMMER SNART!

Her ser du en oversigt over hvilke arrangementer, der tilbydes lokalt her i Gentofte:

Robust Borger-kursus


Frivilligcenter & Selvhjælp Gentofte
afholder løbende tema, inspirations- og netværksmøder for foreninger, grupper og andre interesserede. Du kan tilmelde dig her.

 

Arrangementerne afholdes hos Frivilligcenter & Selvhjælp Gentofte, Hellerupvej 24, 2900 Hellerup


 


CFSA  – Center for Frivilligt Socialt Arbejdes kursuskatalog er udkommet sidst i august. Forårets kursussæson udkommer snart.

Efterårets kursussæson byder på mere end 70 kurser, fyraftensmøder og webinarer. Som noget nyt tilbydes i denne sæson endnu flere lokale kurser skræddersyet til små og mellemstore foreninger og lokalforeninger.

1.

Et kursus der udbydes lokalt er fx dette grundkursus, der sætter fokus på sociale medier og hvordan foreninger på et praktisk og strategisk niveau kan tilrettelægge arbejdet med disse kommunikationskanaler. Kurset giver et solidt overblik over de sociale mediers verden og et dybere indblik i de mest brugte og relevante. Med fra kurset får deltagerne et første udkast til en social mediestrategi for deres forening, organisation, projekt eller initiativ.

2.

Hvor finder I nye frivillige, hvordan får I dem ind i varmen? Og hvordan kan I blive bedre til at motivere og fastholde de frivillige, I allerede har? Dette lokale kursus giver overblik over rekrutteringsprocessen samt tips og tricks til, hvordan man – med udgangspunkt i frivilliges motivation – kan arbejde mere systematisk med tilrettelæggelse af rekrutteringsindsatsen og den gode modtagelse – og ikke mindst fastholde frivilliges gejst og engagement.

3.

På dette lokale kursus er generalforsamlingen centrum for en debat om, hvordan I kan revitalisere foreningens generalforsamling gennem god forberedelse og involvering af medlemmer og frivillige. Kurset giver inspiration til nye måder at tilrettelægge generalforsamlinger på og det giver et bud på, hvordan I knytter denne årlige begivenhed endnu tættere sammen med foreningens formål og strategiske udvikling.