Flot jubilæumsarrangement i Bording

Det var et meget vellykket arrangement i forbindelse med afdelingens 25 års jubilæum

Søndag den 24. februar var en rigtig solskinsdag – høj himmel og solskin fra en skyfri himmel hele dagen, hvor Herning-Ikast-afdelingen holdt jubilæumsfest i Bording.
76 glade deltagere var mødt op ved forsamlingshuset, hvor Kaj Søgaard tog imod og introducerede dagens program – vandretur, brunch og underholdning.
Vandreturen var på 6 km. og gik igennem Bording by og omegn. Blandt andet noget af turen på Planetstien. Rigtig fin tur.
Tilbage fra turen blev vi bænket i det fine forsamlingshus, hvor afdelingsformanden Ingrid Mikkelsen bød officielt velkommen og berettede om afdelingens tilblivelse og udvikling – fra 7 til 256 medlemmer.
Bagefter fortalte landsformanden, Steen Kobberø,  at han var glad for at være med. Han syntes, at der var en god stemning ved arrangementet, og sagde blandt andet, at han i øvrigt altid havde en god fornemmelse, når han besøgte os i Herning.
Derefter var der buffet med brunch, som blev indtaget med stor begejstring.
Annelise og Kaj Søgaard som dagligt bestyrer forsamlingshuset stod for alt det praktiske ved dagens aktiviteter, som blev afviklet helt perfekt.
Efter brunchen var der underholdning ved ”Det hule host”, som er en kvartet bestående af 4 voksne mænd i deres bedste alder, som underholder med musik og sang. Kvartetten er udstyret med 2 guitarer og klarinet, og musikken er stærkt inspireret af irsk folkesang.
Efter vi havde sunget vores jubilæumssang startede underholdningen med ”Det hule host”, og der var foruden sangene mange vittige kommentarer og indlæg, hvor især Kaj Søgaard måtte stå for skud, (hvilket vist ikke kom helt bag på ham).
Alt i alt en fin dag, som bestyrelsen og ikke mindst Annelise og Kaj Søgaard fortjener megen ros for.
Steen Kobberø havde dagen igennem optaget glimt fra begivenhederne, hvilket kan ses på vedlagte video, som kan ses her. Husk at slå lyden til!!