Om vores vandreture

I Horsens afdelingen har vi flere forskellige ture, vi  har en aftentur om tirsdagen og flere forskellige at vælge mellem onsdag formmiddag, dertil kommer en længere tur  ca. hver anden søndag., så hvis du :

– holder af at færdes i naturen sammen med andre
– kan lide at spise madpakken i det fri
– gerne vil lære mindre kendte stier og lokaliteter at kende
– holder af vandreferier

så er DVL noget for dig !

Tirsdag. Aftentur 7 – 9 km i raskt tempo.

På grund af Corona situationen er der indtil videre kun adgang med godkendt  tilmelding

Hver tirsdag kl. 19.00 mødes vi til en rask travetur på 7-9 km .
I vinterperioden fra oktober til april er det byvandringer, så  mødes vi ved Horsens Banegård. kl 19. Vi går en tur i området og  undervejs fortælles en spændende kulturhistorie.
I sommerperioden, i år fra den 6.april    går vi fra Restaurant Kystens Perle, Lovbyvej 31, Horsens. kl 19. Vi går en tur i det afvekslende område omkring  Bygholm sø
I sæsonen er der planlagt 12 – 15 forskellige ruter. Turledere er Karen og Ingvard Nørgaard, telf. 2826 3900.

Deltagelse kræver ikke medlemskab. Ikke-medlemmer betaler et turgebyr på 1 0 kr./deltager. Ingen transport.

 

Bygholm enge

Onsdag. Dagdriverne,  typisk kl. 10. indtil 1. juli mødes man på startstederne .Der er ikke fælles kørsel

Fra 1. juli er der igen fælleskørsel og der vil være afgang fra Forum Horsens eller parkeringspladsen bag Bygholm Park hotel, indkørsel fra Bygholm Parkvej

Der er fortsat tilmelding på vore ture. Horsens Dvl  har  et begrænset deltager antal på 26 på hver tur, indtil 01 juli. Det sker for at både turleder og deltagere kan føle sig trygge .

Fra 1. juli er der 2 ture hver onsdag og der er plads til 40 på hvert hold. Det er undtaget onsdagene 4. aug 1. sep og 6. okt   hvor der er 3 ture med 25 pladser .

Fra 1. juli er der igen fælleskørsel og der bliver 2 samlingssteder det ene er ved Forum Horsens og det andet ved p pladsen i Bygholm Park med indkørsel fra Bygholm Parkvejvej  Se på hjemmesiden hvor den ønskede tur starter fra . Husk det er med mundbind .

Tilmeldingen foregår på formularen, som vises under den enkelte turbeskrivelse 2 uger før turen. Tilmeldingen lukker 24 timer før turstart.

Man kan kun deltage med godkendt tilmelding

Hver onsdag  mødes Dagdriverbanden  til en længere travetur. typisk 8-10 km .  Deltagelse kræver ikke medlemskab.men ikke medlemmer betaler et deltager gebyr på 10 kr . Medbring frokost,drikke,siddeunderlag , vandreegnet fodtøj og påklædning til årstiden. Se på hjemmesiden under vandreture hvor de forskellige ture starter

 

 


Onsdag. De seje,

Mødested og tidspunkt oplyses ved tilmelding på tlf. til turlederen.

Onsdag typisk Kl.  10.15 mødes De seje Dagdrivere , til en kortere travetur 5-6 km.  I et knap så rask tempo går det ud i oplandet for at se, hvad der rører sig i skov, mark, eng og ved kysten. Deltagelse kræver ikke medlemskab. Ikke-medlemmer betaler et turgebyr på 5 kr./deltager. Transport på delebasis. Medbring frokost,drikke,siddeunderlag , vandreegnet fodtøj og påklædning til årstiden.

 

De Seje på tur

Endagsture. Oftest Søndag og  en lidt længere tur

I løbet af året har vi ca. 20 søndagsture. De er ofte mellem 12 og 15 km. Disse ture kan man finde nærmere beskrevet på hjemmesiden og  i bladet Vandreliv. Det kræver tilmelding enten fra hjemmesiden under den pågældende tur eller direkte til turlederen .

Deltagerpris hvor andet ikke er oplyst: Medlemmer deltager gratis, ikke-medlemmer: kr. 30,-pr. deltager, børn og unge under 18 år gratis. Hertil kan komme transport på delebasis. Der er ingen fælles kørsel pt.

Søndagstur Fra Søvind til Horsens

 

 

Flerdagsture:

Der bliver nogle gange arrangeret en flerdagstur .De vil bliver nærme beskrevet i vandreliv og på hjemmesiden

De kræver altid DVL-medlemskab.

Rold Skov

Hunde må ikke medtages på vores ture

Vandreture i DVL sker på eget ansvar