Om vores vandreture

I Horsens afdelingen har vi flere forskellige ture, vi  har en aftentur om tirsdagen og flere forskellige at vælge mellem onsdag formmiddag, dertil kommer en længere tur  ca. hver anden søndag., så hvis du :

– holder af at færdes i naturen sammen med andre
– kan lide at spise madpakken i det fri
– gerne vil lære mindre kendte stier og lokaliteter at kende
– holder af vandreferier

så er DVL noget for dig !

Tirsdag. Aftentur 7 – 9 km i raskt tempo.

Hver tirsdag kl. 19.00 mødes vi til en rask travetur på 7-9 km .
I vinterperioden fra oktober til april er det byvandringer, så  mødes vi ved Horsens Banegård. kl 19. Vi går en tur i området og  undervejs fortælles en spændende kulturhistorie.
I sommerperioden, i år fra den 6.april    går vi fra Restaurant Kystens Perle, Lovbyvej 31, Horsens. kl 19. Vi går en tur i det afvekslende område omkring  Bygholm sø
I sæsonen er der planlagt 12 – 15 forskellige ruter. Turledere er Karen og Ingvard Nørgaard, telf. 2826 3900.

Deltagelse kræver ikke medlemskab. Ikke-medlemmer betaler et turgebyr på 1 0 kr./deltager. Ingen transport.

 

Bygholm enge

Onsdag. Dagdriverne,  typisk kl. 10.

Fra 1. juli er der igen fælleskørsel og der vil være afgang fra Forum Horsens eller parkeringspladsen bag Bygholm Park hotel, indkørsel fra Bygholm Parkvej.Se på hjemmesiden hvor den ønskede tur starter fra .

Der er fortsat tilmelding på vore ture.

Fra 1. juli er der 2 ture hver onsdag og der er plads til 40 på hvert hold.

Tilmeldingen foregår på formularen, som vises under den enkelte turbeskrivelse 2 uger før turen. Tilmeldingen lukker 24 timer før turstart.

Man kan kun deltage med godkendt tilmelding

Hver onsdag  mødes Dagdriverbanden  til en længere travetur. typisk 8-10 km .  Deltagelse kræver ikke medlemskab.men ikke medlemmer betaler et deltager gebyr på 10 kr . Medbring frokost,drikke,siddeunderlag , vandreegnet fodtøj og påklædning til årstiden. Se på hjemmesiden under vandreture hvor de forskellige ture starter

Onsdag. De seje,

De Seje  mødes ved banegården kl 10.15  til en kortere travetur 5-6 km.  I et knap så rask tempo går det ud i oplandet for at se, hvad der rører sig i skov, mark, eng og ved kysten. Deltagelse kræver ikke medlemskab. Ikke-medlemmer betaler et turgebyr på 10 kr./deltager. Transport på delebasis. Medbring frokost,drikke,siddeunderlag , vandreegnet fodtøj og påklædning til årstiden.

 

De Seje på tur

Endagsture. Oftest Søndag og  en lidt længere tur

I løbet af året har vi ca. 20 søndagsture. De er ofte mellem 12 og 15 km. Disse ture kan man finde nærmere beskrevet på hjemmesiden og  i bladet Vandreliv. Det kræver tilmelding enten fra hjemmesiden under den pågældende tur eller direkte til turlederen .

Deltagerpris hvor andet ikke er oplyst: Medlemmer deltager gratis, ikke-medlemmer: kr. 30,-pr. deltager.Børn og unge under 18 år gratis. Hertil kan komme transport på delebasis.

Søndagstur Fra Søvind til Horsens

Flerdagsture:

Der bliver nogle gange arrangeret en flerdagstur .De vil bliver nærme beskrevet i vandreliv og på hjemmesiden. Flerdagsture  kræver altid DVL-medlemskab.

Rold Skov

Vandreture i DVL sker på eget ansvar

Hunde må ikke medtages på vores ture

Ingen hunde