Husk fotokonkurrencen 2019

Sol, grønt og smilende vandrere eller regn, rusk og dampende termokopper. Hvad synes du indrammer en vandretur med Dansk Vandrelaug bedst?

Tur til Langli i Ho bugt. Vinder af fotokonkurrencen 2018. Foto Preben Simonsen Deltag i fotokonkurrencen 2019!

Vinderbilledet fra fotokonkurrencen 2018: Tur til Langli i Ho bugt. Foto Preben Simonsen

Med fokus på vandrere i naturligt samspil er den årligt tilbagevendende fotokonkurrence åben for nye billeder frem til den 21. oktober. Reglerne er enkle – du skal være medlem af DVL, og du må højst uploade tre billeder til konkurrencen.

Log på fotokonkurrence.dvl.dk her

Som noget nyt skal du dog være opmærksom på, at du med persondatalovgivningen (GDPR) skal bede om tilladelse til at offentliggøre billeder, hvis enkeltpersoner er i fokus. Situationsbilleder må du gerne dele uden samtykke, så længe at ingen med rimelighed kan føle sig udstillet, udnyttet eller krænket. Med situationsbillede menes, at formålet med billedet er at vise en aktivitet eller situation. (se mere på datatilsynet.dk).

Bliv inspireret af sidste års vinderbilleder her

Deltag i fotokonkurrencen 2019 – Hav medlemsnummeret klar

fotokonkurrence.dvl.dk logger du ind med dit medlemsnummer som brugernavn og postnummer som adgangskode. Vælg menupunktet Fotokonkurrence 2019. Yderligere vejledning finder du på selve hjemmesiden.

Hvis du har problemer med at logge ind for at uploade dine billeder, skal du maile dit medlemmersnummer til Camilla.

Du kan uploade billeder fra nu af og frem til den 21. oktober – det vil sige frem til efterårsferieugen som vanligt. Det er muligt at skifte ud blandt de tre billeder indtil deadline, det kræver blot at du sletter, inden du uploader et nyt.

Tag årets bedste billede af vandrere i naturligt samspil – der er fine præmier til nr. 1, 2 og 3 fra Friluftsland!

De indsendte fotos bedømmes anonymt af en dommerkomite bestående af de fotokyndige medlemmer: Vita Gregersen Nielsen, Alan Christensen, Jan Adler Nissen og Christian Lauritzen samt landsformand Steen Kobberø-Hansen.

Vidste du i øvrigt, at vi også udbyder fotokurser til medlemmerne?


Konkurrencebetingelser

Konkurrencen er åben for DVL’s medlemmer. Dine konkurrencefotos skal være taget på en DVL-tur eller til en DVL-event.

Dommerkomiteens medlemmer, Styrelsen, ansatte i sekretariatet samt personer i disses husstand kan dog ikke deltage.

Vi forudsætter, at Dansk Vandrelaug må benytte alle fotos indsendt til konkurrencen i VandreLiv, på dvl.dk og andet trykt eller elektronisk materiale om DVL efter gældende regler om offentliggørelse af billeder.

Bedømmelsen af de indsendte fotos forventes afsluttet primo december, hvorefter der træffes aftale om dag og sted for præmieoverrækkelse.

Resultatet offentliggøres på dvl.dk og på vores Facebook-side/-gruppe og bliver ligeledes omtalt i VandreLiv nr. 2, 2020.