Hjælp til den digitale verden

VandreLiv ændrer form – men først til næste år

DVL har besluttet at fra 1/1 2024 udkommer medlemsbladet VandreLiv ikke mere i den fysiske form vi kender så godt.  En erstatning forventes at blive et magasin med masser af artikelstof, men uden  oversigter over alle vore ture, som udkommer færre gange om året. Udgifterne til trykning – og ikke mindst forsendelsesomkostningerne – er blevet for store. Antallet af medlemmer er svagt faldende og dermed har det været nødvendigt at gennemgå budgetterne for spareforslag.

I løbet af efteråret vil vi indbyde til medlemsarrangementer hvor vi vil introducere nye løsninger for visning af turene. Vi vil specielt arbejde på at finde løsninger der tilgodeser vore medlemmer som ikke er så digitale. 

Vi holder “Åbent hus” den 9. oktober, den 7. november og den 6. december kl 16-19 på Kultorvet 7, 4. sal  hvor man kan lære at blive endnu bedre til at bruge de informationer der findes om DVL på hjemmesiderne. Hvordan man søger efter ture og hvordan man får overblik over alle turene i Storkøbenhavn – uanset hvilken afdeling der laver dem.