Mailproblemer?

DVL Kbh har registreret at en hel del af de mail vi har sendt ud siden nytår ikke er kommet frem til modtagernes indbakker.
Det ser ud til at det især rammer kunder hos TDC/YouSee  samt/og  brugere af Outlook 10 – men andre er også ramt.
Det kan f. eks være mailadresser der ender på  @mail.dk, @webspeed.dk, @youmail.dk, @privat.dk, @youseeme.dk, @oncable.dk, @tdcadsl.dk, @post7.tele.dk.

Du kan henvende dig til din udbyder og få hjælp til opsætningen af din mailbox. Du kan også prøve fremgangsmåde vist sidst på denne side.

Hvis du vælger at få en ny mailadresse/har fået en ny mailadresse skal du kontakte DVL og få skiftet din mailadresse til en anden mailadresse (hvis du har en sådan)

Det ser ud til at der også kan være problemer med at modtage mails fra @dvl.dk

FØRSTEHJÆLP:
Man skal først se om der er mails som er end i SPAM-mappen eller for Gmails vedkommende også se i mappen med Promoveringer.

Hvis man kan huske sit password til Webmailen, er det en god ide at åbne sin mailbox på den måde. Flere er blevet overrasket over hvor mange mails de har fundet der – som aldrig nåede frem til deres PC.

Kbh afd Nyhedsbreve – som udsendes hver den 15. i måneden kan også læses her på hjemmesiden

Har du tilmeldt dig en tur – og ikke fået en bekræftelsesmail senest 1 døgn senere-  skal du kontakte support@kbh-dvl.dk og få bekræftelsen sendt igen.

Lis Nielsen

28 juni 2020

Indstillinger i webmail/mailkonto:

Luk din webmail op. Password kan bestilles hos YouSee hvis du ikke allerede har et.

Herefter går man ind i
-Indstillinger i den vandrette menu, dernæst
-Mail i den lodrette menu i venstre side

-Scroll ned til Indstillinger for Spammail

-Indsæt de 2 domænenavne, der dækker hhv. Community og bookingsystemet: hhv. @danskvandrelaug-kbh.groupcare.dk og @kbh-dvl.dk. – Tryk Tilføj og Tryk på Gem (for oven).

Indsæt også @dvl.dk og tryk Tilføj

Herefter lander mailsene dog fortsat i Spamfilteret i Webmailen, men kommer direkte over i Outlooks almindelige indbakke – hvilket er målet.

-Desuden kan du for en sikkerheds skyld også sætte flueben under Inkluder meddelelser i mappen Spam under Adgang fra andre mail-klienter (når meddelelser åbnes via POP).