KONKURRENCE Hit med dit maritime pletskud

Årets fotokonkurrence har temaet Maritime Vandringer, og da vi vandrer ud på den sidste officielle tematur den 21. oktober, er det ved at være sidste chance for at deltage.

Kig dine billeder igennem og upload de tre bedste bud på maritime vandrefoto på den særlige hjemmeside. Der er både præmier, hæder og ære på spil.

Billederne skal være taget på en DVL-tur eller til et DVL-event. Temaet kan udlægges bredt, men glem ikke at få noget vand med.

Desværre oplever mange, at de ikke kan logge ind på fotokonkurrence.dvl.dk. Send en mail til dam@dvl.dk, hvis du er en af de uheldige – så får du besked, når fejlen er blevet rettet.

Den 22. er sidste dag, du har mulighed for at være med i konkurrencen, der udelukkende er åben for medlemmer af Dansk Vandrelaug.

Her finder du ud til de sidste Maritime Vandringer

Se nogle af de pletskud, der deltog i sidste års konkurrence. Dengang var det i øvrigt en løbsk ko, der snød alt og alle og løb med førstepræmien.

Klik og nyd dem i stor størrelse:

BEMÆRK Vi forudsætter, at Dansk Vandrelaug må benytte alle fotos indsendt til konkurrencen i medlemsbladet VandreLiv og på hjemmesiden dvl.dk eller andet trykt eller elektronisk materiale om DVL efter gældende regler om offentliggørelse af billeder.