Kvalitetsstikursus

Vær med at skabe flere gode vandrestier ! Vi afholder et kvalitetsstikursus for frivillige og medlemmer. Kurset har til formål at uddanne de såkaldte kvalitetsstigodkendere, som godkender stierne i felten. Læs mere og tilmeld dig på dvl.dk/kurser/kvalitetsstikursus.

Kvalitetsstikurset er for de, der gerne vil arbejde med og godkende kvalitetsstierne. På kurset kan deltage både nuværende som potentielle kvalitetsstigodkendere. Kurset er for turledere og DVL medlemmer. Stigodkenderne skal have gennemgået kvalitetsstikurset for at måtte godkende en kvalitetssti. Stigodkenderne indgår i kvalitetsstigruppen under stiudvalget, læs mere her: bit.ly/kvalitetsstigruppen

Kurset varer en dag og indeholder en teoretisk gennemgang af kriterierne for en kvalitetssti samt en praktisk gennemgang af en sti. Vi regner med at få en god, hyggelig og begivenhedsrig dag ud af det, hvor du får meget med hjem. Kurset gennemføres udendørs, hvorfor du skal have ordentlig udendørs beklædning med.

DVL betaler dine omkostninger i forbindelse med kurset.

Vi forventer at afholde kurset på en shelterplads ved Brødsgaard museum nordvest for Kolding. Se Google kort. Samkørsel vil kunne finde sted fra Kolding St. og til shelterpladsen.

Medbring skriveredskab og papir samt dit sædvanlige gode tøj til at færdes i naturen. Desuden kan det være en god idé at have downloadet appen Wikiloc på din smartphone.

Der serveres frokost samt kaffe/te.

Underviser: Steen Kobberø-Hansen, mobil 53 87 87 33.

Arrangør: DVL, Kursusudvalget.

Antal deltagere: maks. 20

Tilmelding til kurset: Send navn, afdeling, medlemsnummer og mobilnummer til Steen på mail: steenkobberoe@gmail.dk

Du kan læse om arbejdet med kvalitetsstierne her.

Læs mere om kvalitetsstierne her.

Kursussted på kort

Indlæser…