Ny kvalitetssti: Treldenæs

En ny kvalitetssti for naturoplevelser

Vi er glade for at kunne præsentere Trelde Næs som en ny kvalitetssti, der nu indgår i vores samling af certificerede vandrestier. Trelde Næs ligger naturskønt ved Lillebælt og byder på en unik kombination af smukke skovområder, åbne enge og dramatiske kystlinjer.

Denne kvalitetssti strækker sig over 4,8 km og er ideel for både erfarne vandrere og familier. Ruten fører dig gennem et varieret landskab, hvor du kan opleve alt fra gamle egeskove til udsigter over vandet, som tager pusten fra én. Undervejs kan man nyde synet af det rige dyreliv, som området er kendt for.

Stien er tydeligt markeret og vedligeholdes løbende for at sikre en optimal vandreoplevelse. Med Trelde Næs som en del af vores kvalitetsstier kan du være sikker på at få en naturoplevelse i topklasse.

Vi inviterer alle til at snøre vandreskoene og udforske de naturskønne omgivelser på Trelde Næs. For mere information om stien og dens faciliteter, besøg vores hjemmeside.

God vandretur!

Find kvalitetsstien her