Lad dig inspirere både ude og inde

Idet vi går ind i årets sidste måneder, afslutter vi vores anbefalinger til egne vandreture i de forskellige regioner. Jeg håber, du har haft glæde af de mange anbefalinger, som vores garvede turledere er kommet med. 

Husk, anbefalingerne kan også bruges fremover, hvis du skal på weekendtur eller ferie i Danmark. Eller hvis en god ven eller kollega efterspørger en god vandretur, for du er jo ekspert i deres øjne. Og turene er let tilgængelige for alle på dvl.dk/anbefaler.

VandreLiv og dvl.dk bugner af vandreture. Og det er dejligt at se. Selvom vi går en koldere tid i møde, er det altid muligt at gå sig varm i DVL’s gode selskab. Det er kun påklædningen, der sætter begrænsninger. Humøret løftes efter ganske få skridt, og det smitter af på resten af din dag.

DVL Vandrerakademi er genstartet. Her tilbyder vi gratis kurser og foredrag online henover vinteren. Vi håber også på denne måde at kunne være en kilde til inspiration for dig. Har du selv en god idé til et onlineforedrag eller kursus, må du endelig kontakte sekretariatet og dele idéen. Se mere på dvl.dk/vandrerakademi.

Dette indlæg dækker også juleperioden. Og det kan hurtigt blive en tung tid i bogstaveligste forstand. Derfor håber jeg, du er ekstra god ved dig selv og tager med på turene. Også i december er der god stemning at finde ude på vores vandrestier.

Du og din familie ønskes en rigtig glædelig jul.

Vi ses derude på vandretur.

Mange hilsener
Steen