Medlemmernes rabataftaler

Et medlemskab i Dansk Vandrelaug åbner døren til frisk luft, hyggeligt selskab, spændende naturoplevelser og store rabatter, som du med fordel kan udnytte. Vi vader faktisk i medlemsfordele.

vandrestøvler rygsæk hat kort kompas medlemsfordele i Dansk Vandrelaug
Vi har indgået rabataftaler med en række samarbejdspartnere inden for friluftstøj og -udstyr, kort, bøger, overnatning og højskoleophold med mere.

 

Friluftstøj og -udstyr

8848 Altitude  Backpackerlife Bonzo Bushcraft butikken Campingsalg Dilling  Eventyrsport FNE-Outdoor  Friliv   Friluft.dk  Friluftslageret Friluftsland  Jagtogfisk  Kaiser Sport   Militar.nu  Naturligvis Outdoor  Outdoor Adventure   Outdoor cooking   Outdoornu   Outdoorpro  Pro Outdoor   Rejsegear Slagelse Camping & Outdoorcenter   Spejder Sport  Superstainable Survivalstore  Vandreshoppen   Zoles
(Klik dig ned til detaljerne)

Overnatning (vandrerhjem, camping og hytter)
Højskoler
Bøger
Diverse (kurser, museer, fotobøger, kaffe, blomster m.m.)

Se rabataftalerne for de fysiske butikker på et Google kort

Sådan handler du i butikker: Log på dvl.dk/medlemsbevis eller medlemsportalen via din mobil, så kan ekspedienten se, om du er medlem – og om du endda er turleder.

Sådan handler du på nettet: Nogle steder skal oplyse, at du er medlem af Dansk Vandrelaug, og hvad dit medlemsnummer er. Nogle rabatkoder fremgår af listen herunder, andre fremgår af denne liste over rabatkoder. Turledernes særlige rabatkoder får du ved at kontakte DVL’s sekretariat. Det fremgår af den enkelte rabataftale herunder.

Nyeste fordele til dig som medlem:

Fonden Skalk – historiemagasinerne Skalk og Skalk Junior
Hvad: Historiemagasinerne Skalk og Skalk Junior.
Skalk er et populærvidenskabeligt magasin, der giver dig ny og interessant viden om hele Danmarks fortid. Det er de gode historier, formidlet på en let og indbydende måde. Sådan har det været siden 1957.
Skalk Junior er historiemagasinet for børn (ca. 8-13 år), der gør dem nysgerrige efter at vide mere om deres fortid. Magasinet leverer let tilgængelig faglig korrekt viden om vores historie – i børnehøjde og på børnenes præmisser.
Rabat: 15% rabat på fysiske og digitale abonnementer ved nytegning.
Hvordan: Bestil et abonnement til dig selv, eller som gave til familie og venner på www.skalk.dk. Du får rabatten ved at notere rabatkoden under bestillingsforløbet umiddelbart efter dine adresseinformationer. Rabatkoden finder du på denne liste. Du kan også bestille via telefon 8627 3711, hvis du foretrækker det.
Hvor: www.skalk.dk

Feriecenter Slettestrand
Hvad: Vandreophold i Slettestrand med god mad og smuk natur tæt ved Vesterhav og skov. Den omkringliggende natur byder på vandre- og cykelruter i Svinkløv plantage, langs kysten eller ved Lien.
Rabat:
 10% rabat på ferielejligheder inkl. slut-rengøring og el-forbrug mandag-fredag (dog ikke juli måned). Fri adgang til faciliteterne – varmtvandsbassin, træningsrum, mv. Der gives ikke rabat på sengelinned og forplejning. Tilbuddet kan ikke kombineres med andre rabatter.
Hvordan:
 Oplys at du er medlem af Dansk Vandrelaug ved bestilling. Betaling sker forud for opholdet og feriecentret forholder sig retten til fremvisning af dvl.dk/medlemsbevis ved bestilling og/eller check in.
Hvor: Feriecenter Slettestrand, Slettestrandvej 140, 9690 Fjerritslev.

Vandringsophold i Sydsverige

Hvad: Rallarhustruns vandringspaket med overnatning, aftensmad og madpakke til næste dag inkluderet. Rallarhustrun er et lille hotel med bistro i skoven mellem Höör og Hässleholm i Sverige tæt ved Hovdala slot. Bistroen har lokalt producerede produkter. Skåneleden passerer hotellet. Strækningen hedder SL2 Nord til Syd, Etape 4&5 og herfra får du en smuk vandretur til Hovdala slot (ca. 7 km).
Rabat: 20% på overnatning, når du bestiller en vandrepakke.
Hvordan: Book ”Rallarhustruns vandringspaket” på rallarhustruns.se og brug koden “vandring” ved bestilling på nettet. Under ”Yderligere bemærkninger” skriver du, at du er medlem af Dansk Vandrelaug og dit medlemsnummer.
Hvor: Lunnahöja 6108, 28192 Hässleholm kun 1 1/2 time fra København.

Senzone – effektiv behandling af smerter i fødderne

Hvad: Individuelle indlægssåler designet efter dine fødder og dine behov, køb af sko/produkter i Silkeborg og webshop.
Rabat: 15% rabat på indlægssåler og sko/produkter. Der gives ikke rabat på i forvejen nedsatte vare. Der er altid fri levering og fri retur på vores webshop.
Hvordan: Ved booking af en ”Gratis fodanalyse” kan du notere at du kommer fra Dansk Vandrelaug og fremvise dit medlemsbevis i butikken efterfølgende.
Ved køb i vores webshop indsættes i feltet ”Rabatkupon” rabatkoden: DVL15.
Hvor: Senzone i Silkeborg, Aarhus og Aalborg. Bemærk at vi kun sælger sko i vores fysiske butik Senzone, Nørreskov Bakke 14 i Silkeborg og på vores webshop.

Hedelandets Camping – “Ferie på kanten af Heden”
Hvad: Campingplads med hytter, ferielejligheder m.m.
Mulighed for vandring ad 40 km markerede vandreture tæt på hede og søer bl.a. Ådalstien langs Stubber Å og Flyndersø, der er dannet af en stribe sammenhængende dødis-huller mellem Skive og Holstebro.
Rabat: 15% rabat på hytter, ferielejligheder og camping m.m. Der gives ikke rabat på strøm. Tilbuddet kan ikke kombineres med andre rabatter.
Hvordan: Brug koden “vandre” ved bestilling på nettet. Fremvisning af dvl.dk/medlemsbevis på din mobil ved betaling på campingpladsen.
Hvor: Landsbyen Sevel mellem Skive og Holstebro og tæt på Hjerl Hede Frilandsmuseum.

Birkelund Camping & Outdoor
Hvad: Camping og hytter. Samt guidede vandreture og scan selv QR-koder med rutebeskrivelser til vandreture i området.
Rabat: 20% på overnatning. Rabatten gælder til og med efterårsferien i 2024. Rabatten gælder ikke forbrug af strøm. Rabatten kan ikke benyttes sammen med andre rabatter.
Hvordan: Booking via mailadressen birkelund@camping-outdoor.dk. I forbindelse med bookingen skal du oplyse, at du er medlem af Dansk Vandrelaug samt dit medlemsnummer. Ved check-in skal du fremvise dit elektroniske medlemsbevis.
Hvor: Campingpladsen er beliggende lidt syd for Skjern Ådal ved Ringkøbing Fjord.

Outdooractive
Hvad: Outdooractive er Europas største kommercielle platform for udendørsaktiviteter. GPS-app til at se stier og ruteforslag med beskrivelser og billeder. De officielle kort og den gode ruteteknologi hjælper dig med at planlægge din næste tur.
Rabat: PRO medlemmer får 5€ i varig rabat, mens PRO+ medlemmer får 10€ i varig rabat.
Hvordan: Rabatkoderne ligger på dvl.dk/outdooractive. Du skal være logget ind på dvl.dk.
Hvor: Download Outdooractive i AppStore (Iphone) eller i Google Play (Android).

Friluftstøj og -udstyr

Eventyrsport

Eventyrsport

Hvad: Stort udvalg af vandreudstyr, klatregrej og sovegrej.
Rabat: 10 % i rabat på alt undtagen kajakker, madvarer, i forvejen nedsatte varer og varer, hvor prisen er defineret som ‘Skarp pris’.
Hvordan: Handler du online i Eventyrsports webshop, skal du i kurven indsætte rabatkoden DVL10, så får du 10% rabat. I de fysiske butikker logger du på dvl.dk/medlemsbevis på din mobil og fremviser dit medlemsbevis.
Hvor: Eventyrsports butikker i Aalborg, Aarhus, Silkeborg, Horsens, Vejle, Esbjerg, Hillerød, Slagelse, Frederiksberg, København og Roskilde og webshop.

Friluftslageret

Hvad: Alt i beklædning og udstyr til et aktivt friluftsliv: Tøj, rygsække, telte, soveposer, kogegrej, klatregrej og rejsetilbehør fra de førende producenter, som f.eks. Fjällräven, Haglöfs, Klättermusen, Nordisk og SmartWool.
Rabat: 20 % rabat. Rabatten kan ikke kombineres med andre rabatter eller kampagner. Der gives ikke rabat på varer markeret med ”skarp pris”, bøger og Travellunch – og kun 10 % rabat på Orland Living og Tentipi.
Hvordan: Indtast koden ”Dansk Vandrelaug” i kommentarfeltet ved bestilling. Når du bestiller, skal du godkende det fulde beløb ved betaling. Rabatten bliver fratrukket manuelt efterfølgende, men inden betalingen hæves fra din konto.
Hvor: Webshop samt butikker i Odense.

Friluftsland

Friluftsland

Hvad: Stort udvalg af vandreudstyr, klatregrej og sovegrej
Rabat: 15 % rabat på almindeligt udstyr og 20 % rabat på fodtøj. Rabatten gælder ikke for varer, der i forvejen er nedsat. Som turleder får du 20% rabat.
Hvordan: Rabatkoden finder du på denne liste. I de fysiske butikker logger du på dvl.dk/medlemsbevis på din mobil.
Hvor: Friluftslands butikker i København, Lyngby, Roskilde, Kolding, Odense, Århus, Randers, Aalborg og webshop.
Andet: I Fjällräven Brand Store, som er en del af Friluftsland, får du ligeledes 15 % rabat på diverse artikler samt 20% rabat på fodtøj.

Fjeld & Fritid
Hvad: I webshoppen finder du et stort udvalg af markedets bedste vandresko- og støvler, friluftstøj, telte, soveposer, kogegrej, knive, økser, klatreudstyr m.m. fra stærke kvalitetsmærker som Fjällräven, Arc’teryx, The North Face, Patagonia, Aclima, Osprey, Meindl, Hanwag, Icebreaker, Petzl, Black Diamond m.fl.
Rabat: 15 % rabat. Rabatten gælder ikke for varer, der i forvejen er nedsat.
Hvordan: Rabatkoden finder du på denne liste.
Hvor: Onlinebutik.

BackpackerLife

Hvad: Backpackerlife.dk er en dansk outdoor- og backpacking shop. Sælger bl.a. mærker som Sea to Summit, Black Diamond, Highlander og Treklife m.fl.
Rabat: 12% på alle varer, som ikke er på tilbud. Rabatten kan ikke kombineres med andre rabatkoder.
Hvordan: Rabatkoden finder du på denne liste.
Hvor: Webshop.

Superstainable.com

Hvad: Et dansk friluftsmærke stiftet i Silkeborg i 2016. Superstainables produkter er velegnet til skovtur, trekking, fisketur og hverdag.
Rabat: 20% på varer, der ikke i forvejen er nedsat.
Hvordan: Rabatkoden finder du på denne liste.
Hvor: Webshop.
Andet: Med kvalitet, bæredygtighed og gennemsigtighed for øje er tøjet produceret i enten økologiske eller genbrugs-materialer, GOTS- og GRS-certificeret.

FNE-Outdoor

Hvad: Stort udvalg af udstyr til hverdagens friluftsliv inkl. vandreture (tøj, fodtøj og rygsække). Særligt fokus på uld. Unik kombination af kvalitetsmærker.
Rabat: 10 % rabat på alle varer, der ikke er nedsat eller på tilbud/til skarp pris.
Hvordan: Tilmeld dig fne@fne.dk med navn og medlemsnummer og få tilsendt din personlige rabatkode til fne-outdoor.dk samt nyhedsbreve med tilbud, vejledning m.m. I de fysiske butikker logger du på dvl.dk/medlemsbevis på din mobil.
Hvor: Butik i Nyborg samt webshop.

Er du allerede blevet overbevist om at det kan betale sig, så skynd dig at melde dig ind

Naturligvis Outdoor


Hvad: Stort udvalg af vandreudstyr og sovegrej
Rabat: 10 % i rabat på alle ikke nedsatte varer i de fysiske butikker. Aftalen gælder for alle ikke-nedsatte-varer. Dit køb kan ikke kombineres med rabatfordele gennem Forbrugsforeningen eller andre rabatkort.
Hvordan: I de fysiske butikker logger du på dvl.dk/medlemsbevis på din mobil. Koden kan kun bruges i de fysiske butikker
Hvor: Naturligvis Outdoors butikker i Lyngby og på Frederiksberg.
Andet: Du kan opnå flere fordele hvis du tilmelder dig Naturligvis Outdoors nyhedsbrev.

Spejder Sport

Hvad: Stort udvalg af vandreudstyr og sovegrej.
Rabat: 8%. Rabatten gælder ikke på bestillings- og tilbudsvarer eller ved køb af fartøjer.
Hvordan: Du skal indtaste fordelskoden DKvandrelaug i ‘Kommentar til ordren-feltet’, så fratrækkes rabatten manuelt.
Hvor: Spejdersports butikker og webshop.
Andet: Du kan opnå flere fordele, hvis du tilmelder dig kundeklubben. Disse fordele er f.eks. deltagelse i indkøbsaftener (hvor der gives 20 % i rabat på langt de fleste varer), invitation til før udsalg eller særligt nedsatte priser på nyheder– alt sammen får du information om via nyhedsbrevet.

Vandreshoppen


Hvad: Stort udvalg af vandreudstyr og sovegrej.
Rabat: 10% på alt udstyr samt gratis fragt med levering til nærmeste pakkeshop/pakkebox. Rabatten omfatter også leje af vandreudstyr. Rabatten gælder ikke for varer, som i forvejen er nedsat eller på tilbud.
Hvordan: I den fysiske butik logger du på dvl.dk/medlemsbevis på din mobil. Rabatkoden finder du på denne liste.
Hvor: Butik i Vejle samt webshop.

Dilling Underwear

Dilling logo
Hvad: Tøj og undertøj i merinould.
Rabat: 20% på alle produkter.
Hvordan: Du skal indtaste en rabatkode i rabatkodefeltet i indkøbskurven, og dernæst “tilføj rabatkode”, hvorefter rabatten vil blive fratrukket automatisk. Koden kan ikke kombineres med andre rabatkoder. I beskedfeltet “din besked til os” i step 2 skal du opgive dit medlemsnummer samt oplyse, at du er medlem af Dansk Vandrelaug. Rabatkoden finder du på denne liste.
Hvor: Webshop.

Pro Outdoor

Hvad: Friluftsliv, outdoor, vandring, jagt og fiskeri.
Rabat: 15 % på alle køb, undtaget er dog Canada Goose beklædning, våben & ammunition samt varer som i forvejen er nedsatte. Rabatten er personlig og kan ikke videregives til anden person.
Hvordan: I forbindelse med køb af varer i den fysiske butik på Ahlgade 11 i Holbæk, skal du fremvise dit medlemsnummer ved at logge på medlemsportalen via din mobil. Handler du i webshoppen, finder du rabatkoden på denne liste. I forbindelse med din onlinebestilling skal du i kommentarfeltet oplyse dit medlemsnummer. Du godkender det fulde beløb, men Pro Outdoor fratrækker rabatbeløbet inden de hæver pengene på dit kort og sender varen.
Hvor: Butik i Holbæk samt webshop.

Jagtogfisk – Silkeborgs outdoorbutik

Hvad: Udstyr til jagt, fiskeri og outdoor.
Rabat: 10% på alle varer. Rabatten gælder ikke for varer, som i forvejen er nedsat eller på tilbud.
Hvordan: I den fysiske butik logger du på dvl.dk/medlemsbevis på din mobil. Ved køb af varer i webshoppen skal du oplyse dit navn samt dit medlemsnummer.
Hvor: Butik i Silkeborg samt webshop.

Bushcraft Butikken

Hvad: Outdoorudstyr
Rabat: 10 % rabat på alle varer. Rabatten gælder ikke i forvejen nedsatte varer.
Hvordan: I forbindelse med din bestilling skal du oplyse, at du er medlem af Dansk Vandrelaug, dit medlemsnummer og anvende rabatkoden laug10.
Hvor: Webshop.

8848Altitude

Hvad: Outdoor beklædning.
Rabat: 15% i rabat på alt outdoor-beklædning. Rabatten gælder ikke produkter på udsalg/tilbud.
Hvordan: I forbindelse med din bestilling skal anvende rabatkoden DVL232959.
Hvor: Webshop

Outdoornu

Hvad: Beklædning og friluftsudstyr.
Rabat: 5% i rabat på alle varer, også på varer som i forvejen er nedsat.
Hvordan: I de fysiske butikker logger du på dvl.dk/medlemsbevis på din mobil.t. Rabatkoden til webshoppen finder du på denne liste.
Hvor: Butik i Tarm og webshop.


Friluft.dk
Hvad
: Tøj og udstyr til jagt, camping, vandreture og masser af andre outdoor-aktiviteter.
Rabat: 10 % rabat på alle varer, som ikke er nedsat i forvejen.
Hvordan: Indsæt rabatkoden DV10 i feltet ’Rabatkode’.
Hvor: Webshop.
Andet: Gratis fragt ved køb for over 500 kr. Udregnes efter at rabatten er fratrukket.

Slagelse Camping & Outdoor Center

Hvad: Et bredt udvalg af grej, beklædning og fodtøj til vandretur, fisketur, jagt m.m.
Rabat: 15 % rabat på køb af outdoor-relaterede produkter i butikken og i webshoppen campingsalg.dk. Rabatten gælder ikke camping-relaterede produkter og i forvejen nedsatte varer.
Hvordan: På campingsalg.dk ved brug af koden DVL2022, som skrives i rabatkupon-feltet, når du går til betaling, herved trækkes rabatten. I den fysiske butik oplyses rabatkoden.
Hvor: Slagelse Camping & Outdoor Center på Karolinevej 2 i Slagelse samt i webshop.

Militar.nu

Hvad: Friluftsudstyr.
Rabat: 10 % i rabat på alle varer inkl. fragt. Rabatten gælder også varer, som i forvejen er nedsat.
Hvordan: Når du har bestilt varen, skal du efterfølgende afsende en mail til mail@militar.nu, da din rabat på 10% manuelt vil blive fratrukket din bestilling.
Hvor: Webshop.

Survival store

Hvad: Outdoorudstyr.
Rabat: 10 % rabat på alle varer. Rabatten gælder ikke varer, der er nedsat i forvejen.
Hvordan: Rabatkoden finder du på denne liste. Køb af varer i den fysiske butik skal ske efter aftale og mod fremvisning af mobilen, hvor du logger på dvl.dk/medlemsbevis som dokumentation for dit medlemskab af Dansk Vandrelaug.
Hvor: Lager i Slagelse samt webshop.

Outdoor Cooking

Hvad: Udstyr til bål, grill, udekøkken m.m.
Rabat: 10 % rabat på Outdoor Cookings sortiment. Undtaget fra rabataftalen er dog produkter fra Uuni & OutStanding. Rabatten gælder ikke varer, der er nedsat i forvejen.
Hvordan: Rabatkoden, Danskvandrelaug1819yz, indtastes i trin 3 i ”webshoppens checkout”, hvorefter rabatten automatisk bliver fratrukket. Koden kan ikke kombineres med andre rabatkoder. Der er gratis fragt ved køb af varer for minimum 995 kr. I forbindelse med købet skal du i kommentarfeltet oplyse, at du er medlem af Dansk Vandrelaug samt oplyse dit medlemsnummer. Rabatten gælder kun Dansk Vandrelaugs medlemmer og kan ikke overdrages til andre.
Hvor: Webshop.

Bonzo

Hvad: Færdigretter – særligt one-pot frysetørret færdigretter, der er ideelle til vandreturen. Plus måltidskasser, henkogte retter, sidedish og køkkenudstyr mm.
Rabat: 20 %. Kan ikke kombineres med andre rabatter/kampagner. Fragt 39 kr. Gratis fragt ved køb over 295 kr.
Hvordan: I webshoppen indtastes koden ”DVL20” i feltet rabatkode/rabatkupon ved bestilling.
Hvor: Webshop.
Andet: Maden er fri for tilsætningsstoffer og holder sig frisk i uger på vandreturen. One-pot retter er pakket i “flatpacks”, der er nemme at tage med og tilberede på trangia.

Zoles

Hvad: 3D-printede indlægssåler specialdesignet til dine fødder. Samt Hartjes sko.
Rabat: 15% i rabat på alle typer af såler. Rabatten gælder ikke varer, som i forvejen er nedsat eller på tilbud.
Hvordan: Rabatfordelen kan fås i ZOLES’ egne butikker i Espergærde og  Odense. For at opnå rabatten skal du fremvise din mobil, hvor du logger på dvl.dk/medlemsbevis.
Hvor: Butikker i Espergærde og Odense.

Kaiser Sport & Ortopædi

Hvad: Løbesko og -tøj samt behandlinger inden for fysioterapi, osteopati, ortopædi m.m.
Rabat: 20% på alle ydelser i Kaiser Sports klinikker. Undtaget fra rabataftalen er elektronik, og der gives ikke yderligere rabat på allerede nedsatte varer, gavekort, under udsalg og lign. rabatperioder. Køb af varer i webshoppen er inkl. gratis fragt. Som turleder får du 25% rabat.
Hvordan: Ved booking af tid i klinikken samt ved køb af varer i webshoppen skal du anvende en  rabatkode, som du finder på denne liste. I forbindelse med køb i de fysiske butikker logger du på dvl.dk/medlemsbevis på din mobil.
Hvor: Butikker og klinikker i København, Kongens Lyngby, Holbæk, Slagelse, Odense, Horsens og Viborg.

Friliv.dk

Hvad: Vandrestøvler, beklædning og udstyr.
Rabat: 20% rabat på alle varekøb i den fysiske  butik eller i webshoppen. Rabatten gælder alle ikke nedsatte varer samt fragt. Dog kan der være enkelte varer, hvor rabatten ikke gælder.
Hvordan: Rabatkoden finder du på denne liste. Ved køb af varer i den fysiske butik logger du på dvl.dk/medlemsbevis på din mobil som dokumentation for dit medlemskab af Dansk Vandrelaug.
Hvor: Butik i Støvring samt webshop.

Outdoor Adventure

Hvad: Outdoorudstyr, kikkerter, lommelygter m.m.
Rabat: 10% i rabat på udstyr til outdoor, fritid og jagt. Rabatten gælder ikke varer, som i forvejen er nedsat eller på tilbud. Rabatten gælder ikke fragtomkostninger, dog tilbyder de fleste webshops gratis levering til et valgfrit afhentningssted i Danmark.
Hvordan: Rabatkoden finder du på denne liste. Ved køb af varer i den fysiske butik logger du på dvl.dk/medlemsbevis på din mobil.
Hvor: 4 webshops: Outdoor Adventure, Kikkert shoppen.dk, Lommelygteshop.dk og Jagtland eller  showroom i Ringsted.

Rejsegear.dk

Hvad: Kufferter, telte, tasker m.m.
Rabat: 15% i rabat på alle varer inkl. fragt. Rabatten gælder ikke allerede nedsatte varer.
Hvordan: Rabatkoden finder du på denne liste.
Hvor: Webshop.

Outdoorpro.dk

Hvad: Udstyr til friluftslivet, rejser, fritid og hverdag.
Rabat: 10 % rabat på alle varer, som ikke er nedsat i forvejen eller på tilbud. Fri fragt ved køb for over 749,- kr.
Hvordan: Brug rabatkoden DVL1014, som du indsætter i feltet ’Gavekort’. Herefter klikker du på ’Opdater’. Koden kan ikke kombineres med andre rabatkoder.
Hvor: Webshop.

Superstainable


Hvad: Et dansk friluftsmærke stiftet i Silkeborg i 2016. Superstainables produkter er velegnet til skovtur, trekking, fisketur og hverdag.
Rabat: 20% på varer, der ikke i forvejen er nedsat.
Hvordan: Rabatkoden finder du på denne liste.
Andet: Med kvalitet, bæredygtighed og gennemsigtighed for øje er tøjet produceret i enten økologiske eller genbrugs-materialer, GOTS- og GRS-certificeret.

Det er nemt at blive medlem af DVL, se bare her

Overnatning

Hjarbæk Fjord Camping

Hvad: Camping og hytter.
Rabat: 10%. Rabatten gælder i perioden fra april til og med oktober. Rabatten gælder ikke forbrug af strøm. Rabatten kan ikke benyttes sammen med andre rabatkort eller forskellige oplevelsespakker.
Hvordan: Rabatten gives ved booking via mailadressen info@hjarbaek.dk. I forbindelse med bookingen skal du oplyse, at du er medlem af Dansk Vandrelaug samt dit medlemsnummer. Ved check-in skal du fremvise dit medlemsbevis.
Hvor: Campingpladsen er beliggende med en fantastisk udsigt over Hjarbæk Fjord i den sydlige del af Limfjorden.

Fredensborg Vandrerhjem

Hvad: Vandrerhjem. Der er mulighed for at tilkøbe sengelinned, håndklæde og morgenmad.
Rabat: 10% i rabat på overnatning. Rabatten skal anvendes i forbindelse med booking via vandrehjemmets hjemmeside.
Hvordan: I forbindelse med booking skal du bruge en rabatkode, som du finder på denne liste.
Hvor: Fredensborg.

Velling Koller Camping og Vandrerhjem

Hvad: Camping, hytter og vandrerhjem.
Rabat: 10% på overnatningsprisen på vandrerhjemmet og egen campingvogn.
Hvordan: Rabatten fås, når du foretager booking på tlf. 7575 6204 eller via mail info@velling-koller.dk  I forbindelse med bookingen skal du oplyse dit medlemsnummer.
Hvor: Midt på Jyllands højderyg, klos op ad skoven og med den smukkeste udsigt over Søhøjlandet.

Sevel Camping

Hvad: Campingplads.
Rabat: 15%. Strøm og bad gives der ikke rabat på, og tilbuddet kan ikke kombineres med andre rabatter.
Hvordan: Fremvisning af dvl.dk/medlemsbevis på din mobil, hvor du er logget på.
Hvor: Sevel, 22 km fra Holstebro og tæt ved Hjerl Hede.

Kragenæs Marina Lystcamping

Hvad: Overnatning i egen campingvogn eller telt. Gratis WIFI. Medlemstilbuddet gælder ikke i højsæsonen (skolernes ferier), hvilket fremgår ved booking.
Rabat: 8 % rabat på persongebyret.
For at opnå rabatten skal du i forbindelse med bookingen oplyse, at du er medlem af Dansk Vandrelaug samt oplyse dit medlemsnummer.: Booking skal ske online på: marinalystcamp.dk. For at opnå rabatten skal du i forbindelse med bookingen oplyse dit medlemsnummer.
Hvor: Campingplads i nærheden af Ravnsby Bakker, Dodekalitten, Fejø, Femø og Askø.

Rondane Friluftssenter

Hvad: Hytteleje og vinter- og sommerkurser.
Rabat: 10%. Rabatten gælder ikke forplejning under kurset.
Hvordan: Booking af hytte skal ske online, hvor du oplyser rabatkoden DVL10.
Booking af kurser skal ske til mailadressen ss@rondetunet.no. Her oplyser du rabatkoden DVL10 samt dit medlemsnummer i Dansk Vandrelaug.
Hvor: Rondetunet, Norge.

Bliv medlem og få del i de mange fordele

Faaborg Byferie

Hvad: Leje af værelser og lejligheder.
Rabat: Enkeltværelser kr. 400 pr. nat / dobbeltværelser kr. 600 pr. nat. Tilbuddet gælder ikke i juli og august måned og gælder kun ved direkte booking enten på vores hjemmeside eller pr. mail. Morgenmad kan tilkøbes til kr. 75,00 pr. dag/person.
Hvordan: I forbindelse med reservationen skal du oplyse  at du er medlem af Dansk Vandrelaug samt dit medlemsnummer. Ved check-in logger du på dvl.dk/medlemsbevis på din mobil. Faaborg Byferie tlf. 2213 0651, mail: kontakt@faaborg-byferie.dk.
Hvor: Faaborg.

Højskoleophold

Hadsten Højskole

Hvad: Korte kurser på Hadsten Højskole.
Rabat: 250 kroners rabat.
Hvordan: Ved bestilling af kurser fremsendes den sidste side af det aktuelle nummer af VandreLiv til højskolen.
Hvor: Hadsten

Rønde højskole

Hvad: Sommervandrekurser på Røde Højskole.
Rabat: 10 % rabat på den samlede kursuspris.
Hvordan: For at opnå rabatten skal du i forbindelse med bestillingen af kurset oplyse rabatkoden VANDRELAUG samt dit medlemsnummer i rabatfeltet.
Hvor: Rønde.

Bøger

Nordisk Korthandel

Hvad: Kort, guides, bøger, globusser m.m.
Rabat: 10 % i rabat på alle varer. Rabatten gælder ikke for varer, som i forvejen er nedsat eller på tilbud.
Hvordan: I webshoppen skal du benytte rabatkoden ”LvDjuni2022” for at opnå rabatten på 10 %. I butikken skal du oplyse dit medlemsnummer.
Hvor: Butik i København og webshop.

Outdoor Consult

Hvad: Bogen Friluftsliv – fra drøm til virkelighed“.
Rabat: 20 % på ovenstående titel.  Rabatten er gældende, så længe bogen er på lager.
Hvordan: Bogen bestilles ved direkte henvendelse til forlaget på mailadressen jens@bursell.dk. I forbindelse med bestillingen skal du oplyse, at du medlem af Dansk Vandrelaug samt, hvad dit medlemsnummer er.
Hvor: Direkte hos forlaget.

Muusmanns Forlag

Hvad:

Rabat: 20% på ovennævnte udgivelser.
Hvordan: Skriv “DVL” i feltet Rabatkuponkode og tryk på ”ANVEND”. Opgiv desuden dit medlemsnummer i bemærkningsfeltet. Rabatten er gældende, så længe bøgerne er på lager.

Forlaget Turbine

Hvad: Gudenåen – fra Tinnet Krat til Kattegat 
Rabat: 30%. Rabatten er gældende, så længe bogen er på lager.
Hvordan: I forbindelse med din bestilling skal du anvende kampagnekoden danskvandrelaug.
Hvor: Webshop.

Danpress

Hvad: Bogen “Vandreture – fra Grenen til Dueodde“, som er en sampak af de tidligere udgivelser ”Fra Grenen til Grænsen” og ”Fra Lillebælt til Østersøen”.
Rabat: 20%. Rabatten er gældende, så længe bogen er på lager.
Hvordan: Bogen kan bestilles ved direkte henvendelse til forlaget på mailadressen nec@danpress.dk eller på Danpress.dk, hvor du oplyser rabatkoden i forbindelse med bestillingen. Rabatkoden finder du på denne liste.
Hvor: Webshop.

Bliv medlem og få fordel af skønne vandreture i godt selskab

Diverse

Hartvig & Engell

Hvad: Ernærings- og træningsterapeuter med speciale indenfor vægttab, PCO, Irriteret tarm, forhøjet kolesterol, diabetes type-2, stofskifte, overgangsalder, elitesport, psoriasis og kræft.
Hvem: Aut. klinisk diætist og Low Fodmap Diet certificeret Alice Apel Hartvig, og PB i ernæring og sundhed og Master i fysisk aktivitet Majbritt L. Engell.
Rabat: 10% på forløb og kurser. Se forløb og kurser på www.hartvig-engell.dk
Hvordan: Kontakt diætisterne på info@hartvig-engell.dk for en gratis forsamtale. Oplys koden: R5KMEX3GG0MA i din mail. Diætisterne ringer dig herefter op og I kan sammen aftale, hvilket forløb der passer til netop dine behov. Du kan også skrive til dem via deres kontaktformular.
Hvor: Kultorvet 7, 2. sal, 1175 København K eller online via telefon.
Andet: Der er ikke rabat på salg af varer i netbutikken.

Din flexible sundhed

Hvad: Dansk fysioterapeut med egen virksomhed. Din flexible sundhed tilbyder online træning enten forebyggende eller som et led i genoptræningen af en skade.
Rabat: 25% på alle varer og onlineforløb i webshoppen, abonnement og/eller Bronze- Sølv- eller Guldpakken.
Hvordan: Rabatkoderne finder du på denne liste.
Hvor: Webshop.
Andet: Tegning af månedligt abonnement giver adgang til råd og øvelser til genoptræning og forebyggelse af skader. Startpakker til genoptræning kan tilkøbes i form af Bronze- Sølv- eller Guldpakken og kan kombineres med abonnementet.

Outsite

Hvad: Kurser i vandring, friluftsliv, snesko, kort og kompas m.m.
Rabat: 30 % i rabat på Outsites kurser, som Outsite forestår.
Hvordan: Tilmelding på outsite.dk, benyt rabatkoden: dvlkurser.
Hvor: Webshop.
Andet: Når du tilmelder dig et af Outsites kurser, bliver du automatisk medlem af Outsite.

Garderhøjfortet

Hvad: Besøg i på Garderhøjfortet
Rabat: 25% af billetprisen
Hvordan: Forevisning af dit digitale medlemsbevis.
Hvor: Gentofte.

Dan’s TV & HIFI-Center

Hvad: Dynavox kvalitets-hi-fi-udstyr. Se alle produkterne på danstv.dk
Rabat: 20%
Hvordan: Rabatten fås ved personlig henvendelse og forevisning af dit digitale medlemsbevis.
Hvor: Dan’s TV & HIFI-Center, Amagerbrogade 8, København.

Bomo

Hvad: Tasker, sleeves, covers og andet tilbehør til din iPhone, iPad, Samsung og Macbook.
Rabat: 10 % i rabat, ekskl. levering. Rabatten gælder også varer, der i forvejen er nedsatte.  Ved køb af varer for over 300 kr. er fragten gratis.
Hvordan: Rabatkoden finder du på denne liste.
Hvor: Webshop.

DecoFarver.dk

Hvad: Maling, tapeter, malerværktøj, produkter til træmøbler m.m.
Rabat: 20 % i rabat på sortimentet bortset fra Keim-produkter. Rabatten gælder ikke varer markeret med “Tilbud” og “Fast lavpris”. Der er gratis fragt ved køb af varer for over 499 kr.
Hvordan: I webshoppen skal du anvende rabatkoden DVL20.
Hvor: Webshop.

Bloomit Danmark

Hvad: Blomster, chokolade, gavekurve m.m.
Rabat: 10 % i rabat ved køb af varer i webshoppen ekskl. levering.
Hvordan: Rabatkoden finder du på denne liste.
Hvor: Webshop.

e-BLOMST.dk

Hvad: Blomster til levering i Storkøbenhavn (dvs. inden for postnumrene 1000-2990).
Rabat: 10 % rabat på køb af alle varer i webshoppen ekskl. levering.
Hvordan: Anvend koden DVL-BLOMST.
Hvor: Webshop.

Creatrix

Hvad: Reklameartikler og merchandise. Rabatten gælder på mere end 200 forskellige produktkombinationer fx keyhangers med tryknøgleringe i eget design eller billige reklamekuglepenne. Creatrix tilbyder også en række fotoprodukter, heriblandt kalendere, fotobøger, fotokrus m.m., som du selv har mulighed for at designe.
Rabat:  Op til 25 %. Rabatten kan ikke kombineres med andre tilbud og gælder på købesummen ekskl. levering.
Hvordan: Rabatkoden finder du på denne liste.

Aniarashop.dk

Hvad: Naturprodukter (cremer) til hele kroppen.
Rabat: 30% rabat på alle ikke nedsatte varer. Der er fri fragt.
Hvordan: Rabatkoden finder du på denne liste.
Hvor: Webshop.
Andet: Er du ikke tilfreds med produktet yder vi 30 dages garanti, hvor du frit kan bytte til et andet produkt vi vejleder dig om.

Operators Coffee ClubOperators Coffee Club

Hvad: Kaffe med mere.
Rabat: 10% på alle produkter i webshoppen. Rabatten gælder også på i forvejen nedsatte varer.
Hvordan: Rabatkoden finder du på denne liste. Koden skal indtastes i varekurven i begyndelsen af købsprocessen. Når rabatkoden er aktiveret ved at klikke på ”Apply Coupon”, ses rabatten i feltet med købsprisen.
Hvor: Webshop
Andet: Operators Coffee Club støtter initiativer, ideer og programmer, der beriger Veteraners liv.

Med os går det godt – vil du med ud at vandre?