Mød DVL på Skandinaviens største feriemesse

Når MCH Messecenter Herning åbner for den stort anlagte Ferie for Alle-messe den 22.-24. februar, er Dansk Vandrelaug naturligvis til stede. Mød os midt blandt de 3000 andre ferieeksperter.

Ferie for Alle-messen er altid velbesøgt. Foto: Lars Møller / MCP.

Ferie for Alle-messen er altid velbesøgt.
Foto: Lars Møller / MCP.

Ud over tusindvis af vandreture året rundt arrangerer DVL også en lang række vandreferier i ind-og udland, ofte med et stærkt kulturelt islæt.

Vi vandrer fx fra Camino Portugues til ø-tur i Smålandshavet. Fra vandreferie på Vestlolland til Kungsleden nord for polarcirklen. Fra bjergvandring omkring Grossglockner og Heiligenblut i Østrig til vandreferie på Hærvejen. Vi går også Laugavegur-vandreturen, Islands mest berømte vandring, og på efterårsvandring i det sydnorske højfjeld i Telemarken ved Rjukan.

Mulighederne er mange og meget forskelligartede, men fælles for alle vores vandreferier er, at de er arrangeret af vandrere for vandrere.

Du finder os på stand C2852 i den store Hal C, som har fokus på Danmark og udeliv. Vi bor tæt på Nyhavn Fiskehus med Wolf Camper, Oase Outdoors, Dropzone Denmark og Team Thor som naboer.

Kig forbi vores stand midt blandt over 1000 andre udstillere, når MCH Messecenter Herning fyldes op med dejlige ferietilbud i ind- og udland på Ferie for Alle-messen den 22.-24. februar.

Den 9.-10. marts kan sjællænderne tage til Aktiv Ferie-messe i hovedstaden.

Åbningstider

Fredag 22. februar kl. 10-18
Lørdag 23. februar kl. 10-18
Søndag 24. februar kl. 10-17

Billetpriser

Voksen 100 kr.
Barn, 5 – 12 år (børn under 5 år gratis) 10 kr.
Seniorbillet, 60+ (Kun gyldig fredag 22. februar) 50 kr.
Efter-15-billet (kun gyldig efter kl. 15.00 på én valgfri dag) 50 kr.

Dansk Vandrelaugs medlemmer har mulighed for at købe søndagsbilletter til halv pris. Vi har fået 200 billetter stillet til rådighed efter først til mølle-princippet.

Kom op af sofaen og få inspiration til din næste vandreferie hos Dansk Vandrelaug.

Ferie for Alle-messen 2019

Her får du et indtryk af messen produceret af MCH Messecenter Herning: