Kend din turleder

Hvad går du efter?

Er du mest til ture, hvor træthed og overvindelse i sig selv er et mål? Eller går du efter de mange gode historier om lokalområdet, som nogle turledere er eksperter i at krydre deres ture med?  Eller er det noget helt tredje, der trækker? Vores turledere sætter alle deres unikke præg på turen. Her kan du lære dem nærmere at kende.


Steen Vestergard, 3210 Vejby
Tlf. 2614 1459
steenvestergaard@gmail.com
Mit nærområde er Nordkysten, Tisvilde Hegn og Gribskov; laver også ture omkring Frederiksværk, Hillerød, Farum, Slangerup.
Mine ture: Går meget gerne bakke op og ned – og i bjerge. Weekendture i rask tempo på 15-20 km; leder også natur oplevelses ture for få deltagere, der fører langt ind i skoven ad dyreveksler og småstier.
Ved alt for lidt om blomster og fugle; men kan tale længe om alle træerne og hvor gamle de mon er. Går meget gerne op på enhver gravhøj, bare fordi… Informationsture for nye medlemmer; byture med få deltagere i Helsingør/Hillerød/Gilleleje/Hundested, 5-6 km, god tid til at tale sammen, slutter af med kage og en kop kaffe.
Kurser: Jeg har har gennemført DVL turleder kursus, førstehjælpskursus og er Tryg hjerteløber.

 

Steen Malmlin,  3060 Espergærde
Tlf. 5070 0308
steen.malmlin@gmail.com
Mit ”bagland” er diverse hegn i Nordsjælland (Nyrup, Teglstrup, Krogenberg, Danstrup m.fl.), Gribskov og Gurre Sø.
Mine ture: Laver i samarbejde med andre turledere temature med fortællinger undervejs om
– Klostre og pilgrimsvandring (Helsingør-Gurre-Esrum-Alsønderup)
– Slotte og div. regenter (Helsingør-Fredensborg-Hillerød)
-Karen Blixen (Rungstedlund og Hørsholms Lyksaligheder)
Laver ture på Nordsjællandsruten/E6 (Helsingør-Roskilde) og vedligeholder skiltning på strækningen Helsingør-Mørdrup-Fredensborg.På den anden side af Øresund laver jeg med 3 andre turledere endagsture i Skåne – langs Øresund, på Kullen og på Bjärehalvön, ind i Söderåsen og op på Hallandsåsen.
Udvalgsarbejde:  Medlem af Dansk Vandrelaugs Stiudvalg og arbejder bl.a. med etableringen af Kvalitetsstier.