Om vandreturene – Jule og nytårsture

Juleture med Allan Christensen

Den 1. december 2021 startede 10 deltagere ud fra Hovedbanegården på den årlige juletur med Allan som turleder. Selvom vejret ikke var det bedste den dag, fik alle en god oplevelse ud af det.

Regntøj, hue og vanter måtte i brug – og lige En Enkelt at få varmen indvendigt. Men derefter kunne hverken regn eller blæst afholde os fra at vandre glade af sted. Henover Rådhuspladsen og videre op ad Strøget forbi La Glace’s smukke juleudstilling, som også i år er værd at gå efter.

Vi gik videre til Christiansborg, Børsen og videre til Christianshavn, hvor vi besøgte Amagergade og Rottehullet. Derfra ad Volden til Christiania – med indlagt rygepause – inden vi gik videre til Nyhavn, hvor en dejlig frokost ventede på Hyttefadet. Kasper, som er køkkenchef der, fortalte om stedet og om Nyhavn generelt.

Efter en dejlig frokost gik vi mod Hovedbanegården, hvor vi på vejen stoppede for en kop kaffe. Herefter var der kun tilbage at ønske alle en Glædelig Jul og tage hver til sit.

Den 1. og 7. december 2022 gentages turen, så du har mulighed for at komme med, hvis du skulle være gået glip af turen i år.