Vandreferier

Opdateret oversigt af DVL Sønderjyllands vandreferier. Vores vandreferier både dem under planlægning og publicerede annonceres her, da de typisk kræver tilmelding og uddybende information. Hold din turkalender ajour.

Indtryk fra vores vandreferie "De tre Kattegat øer" i 2018 - Tunø.

Vandreweekend på tre øer i Lillebælt

Barsøfærgen på vej

Aabenraa vandrehjem er udgangspunkt for tre ture til Aarø, Barsø og Kalvø den 26. – 28. april 2019. Vi tager afsted om morgenen kl. ca. 9 og er hjemme igen ca. kl. 16. Pris for hele weekenden er 1200 Kr. Tilmelding og betaling senest 1. april 2019 til helmamik@gmail.com.

Se beskrivelsen>>


Weekendtur i Det Midtjyske Søhøjland

Kloster Mølle her hvor Gudenåen løber ud i Mossø

En forårstur den 3 – 5. maj 2019 i Det midtjyske Søhøjland, med vandringer, sejltur på Julsø samt skønne udsigter fra Sukkertoppen og Himmelbjerget. Pris incl. overnatning, morgenmad, sejltur, entre, kaffe og madpakke kr. 1200. Tilmelding senest 25. marts 2019: Mail til nielsmusik484@gmail.com.

Se beskrivelsen>>


Ø-tur til Storebælt/Smålandshavet

“De danskes øer” med får på græs, havet og lærken der synger henover hele idyllen.

Ø-tur den 14 – 16. juni 2019 i Storebælt/Smålandshavet hvor vi fredag kører til øerne Enø og Glænø. Lørdag til Agersø og søndag til Omø. Pris inkl. ophold og fuld forplejning på vandrehjem plus færger 1725 kr. Tilmelding senest 1. maj 2019 til mail: nielsmusik484@gmail.com.

Se beskrivelsen>>


Helgoland – Øen der ånder og lever i Nordsøen

Suler på Helgolands klipper

To dage til Helgoland den 31. august – 1. september 2019. Helgoland der i perioder har tilhørt Danmark, England og nu Tyskland. Øen, har en lang historie, har tjent som fæstning, sørøverhule (Störtebeker) og er nu et eftertragtet fugleparadis. Pris incl. en overnatning, sengetøj, fuld pension, færge og kur-afgift er 1250 kroner. Tilmelding senest 10. marts 2019 til mail: gundi-schulz@gmx.de.

Se beskrivelsen>>


Weekendtur på Als – en nabovandring

Augustenborg Slot

Kom med på denne weekendtur den 20 – 22. september 2019 med både danske vandrere og tyske vandrere fra Sønderjyllands nordtyske naboer i Norddeutscher Wanderverband. Pris pr. person: Enkeltværelse kr. 1755, dobbeltværelse kr. 1365. Inkl. fuld pension og transport til vandreturene. Tilmelding og betaling senest 1. august 2019 på mail: christinestinne6@gmail.com.

Se beskrivelsen>>


Vandreferie i Kerteminde og det charmerende Fynshoved

Naturmaleren Johannes Larsens selvportræt på staffeliet.

Vandreferie den 11. oktober – 13. oktober 2019 i Kerteminde og på Hindsholm. Vi besøger Johannes Larsens kunstnerhjem på Møllebakken, vandrer ad kirkestien på Hindsholm og rundtur på Fynshoved. Pris pr. person inklusive ophold, med fuld forplejning på vandrehjem og entré til Johannes Larsen museet, er 1595 kr./1895 kr. dobbeltværelse/enkeltværelse. Tilmelding og betaling, senest 15. juli. Konto 9570 11864503, mrk. Kerteminde til Niels Asmussen, nielsmusik484@gmail.com, tlf.: 65812496.

Se beskrivelsen>>