Vandreferier

Opdateret oversigt af DVL Sønderjyllands vandreferier. Vores vandreferier både dem under planlægning og publicerede annonceres her, da de typisk kræver tilmelding og uddybende information. Hold din turkalender ajour.

Indtryk fra vores vandreferie "De tre Kattegat øer" i 2018 - Tunø.

Sheltertur med strandsafari og fuldmånetur på Aarø

Aarø
Solnedgang over Aarø havn

Ø-tur den 16 – 18. juli 2019 til Aarø – Lillebælts perle. Vi overnatter i en shelter med plads til et par mindre telte. Shelteren ligger smukt tæt ved havnen. På denne sheltertur får du øens natur ind under huden med strandsafari, fuldmånetur og turen i fuglereservatet. Pris kr. 50 dækker færge og andre fællesudgifter, betaling ved ankomsten. Mad og drikkevarer indkøbes i fællesskab. Turen flyttes ved dårligt vejr. Tilmelding efter “først til mølle” og senest 1. juli til erlingnaturguide@gmail.com.

Se beskrivelse>>


Helgoland – Øen der ånder og lever i Nordsøen

Udsolgt

Suler på Helgolands klipper

To dage til Helgoland den 31. august – 1. september 2019. Helgoland der i perioder har tilhørt Danmark, England og nu Tyskland. Øen, har en lang historie, har tjent som fæstning, sørøverhule (Störtebeker) og er nu et eftertragtet fugleparadis. Pris incl. en overnatning, sengetøj, fuld pension, færge og kur-afgift er 1250 kroner. Tilmelding senest 10. marts 2019 til mail: gundi-schulz@gmx.de.

Se beskrivelsen>>


Weekendtur på Als – en nabovandring

Augustenborg Slot

Kom med på denne weekendtur den 20 – 22. september 2019 med både danske vandrere og tyske vandrere fra Sønderjyllands nordtyske naboer i Norddeutscher Wanderverband. Pris pr. person: Enkeltværelse kr. 1950, dobbeltværelse kr. 1550. Inkl. fuld pension og transport til vandreturene. Tilmelding og betaling senest 1. august 2019 på mail: christinestinne6@gmail.com.

Se beskrivelsen>>


Vandreferie i Kerteminde og det charmerende Fynshoved

Naturmaleren Johannes Larsens selvportræt på staffeliet.

Vandreferie den 11. oktober – 13. oktober 2019 i Kerteminde og på Hindsholm. Vi besøger Johannes Larsens kunstnerhjem på Møllebakken, vandrer ad kirkestien på Hindsholm og rundtur på Fynshoved. Pris pr. person inklusive ophold, med fuld forplejning på vandrehjem og entré til Johannes Larsen museet, er 1595 kr./1895 kr. dobbeltværelse/enkeltværelse. Tilmelding og betaling, senest 15. juli. Konto 9570 11864503, mrk. Kerteminde til Niels Asmussen, nielsmusik484@gmail.com, tlf.: 65812496.

Se beskrivelsen>>