Vandreferier

Opdateret oversigt af DVL Sønderjyllands vandreferier. Vores vandreferier både dem under planlægning og publicerede annonceres her, da de typisk kræver tilmelding og uddybende information. Hold din turkalender ajour.

Indtryk fra vores vandreferie "De tre Kattegat øer" i 2018 - Tunø.

Helgoland – Øen der ånder og lever i Nordsøen

Udsolgt

Suler på Helgolands klipper

To dage til Helgoland den 31. august – 1. september 2019. Helgoland der i perioder har tilhørt Danmark, England og nu Tyskland. Øen, har en lang historie, har tjent som fæstning, sørøverhule (Störtebeker) og er nu et eftertragtet fugleparadis. Pris incl. en overnatning, sengetøj, fuld pension, færge og kur-afgift er 1250 kroner. Tilmelding senest 10. marts 2019 til mail: gundi-schulz@gmx.de.

Se beskrivelsen>>


Weekendtur på Als – en nabovandring (få pladser tilbage)

Augustenborg Slot

Kom med på denne weekendtur den 20 – 22. september 2019 med både danske vandrere og tyske vandrere fra Sønderjyllands nordtyske naboer i Norddeutscher Wanderverband. Pris pr. person: Enkeltværelse kr. 1950, dobbeltværelse kr. 1550. Inkl. fuld pension og transport til vandreturene. Tilmelding og betaling senest 15. august 2019 på mail: christinestinne6@gmail.com.

Se beskrivelsen>>


Vandreferie i Kerteminde og det charmerende Fynshoved

Naturmaleren Johannes Larsens selvportræt på staffeliet.

Vandreferie den 11. oktober – 13. oktober 2019 i Kerteminde og på Hindsholm. Vi besøger Johannes Larsens kunstnerhjem på Møllebakken, vandrer ad kirkestien på Hindsholm og rundtur på Fynshoved. Pris pr. person inklusive ophold, med fuld forplejning på vandrehjem og entré til Johannes Larsen museet, er 1595 kr./1895 kr. dobbeltværelse/enkeltværelse. Tilmelding og betaling, senest 1. september. Konto 9570 11864503, mrk. Kerteminde til Niels Asmussen, nielsmusik484@gmail.com, tlf.: 65812496.

Se beskrivelsen>>


Vandretræffet ”Genforeningen – Jubilæum 2020” under planlægning

Skamlingsbanken ved Kolding
Skamlingsbanken ved Kolding

Vandretræffet forventes afholdt i Kristi Himmelfartsferien, hvor vi mødes onsdag den 20. maj 2020, og derfra vandrer vi den 21-23. maj langs Kongeåen med afslutning på Skamlingsbanken søndag den 24. maj.

Vandretræffet arrangeres af DVL Sønderjylland sammen med afdelingerne Esbjerg og Kolding.

Følg planlægning af vandretræffet her på siden, og hold din turkalender ajour.

 


Genforeningsvandring 2020 under planlægning

Frederikshøj Kro
Frederikshøj Kro

Vandreferien forventes afholdt fra torsdag den 9. juli 2020 til søndag den 12. juli 2020. Turlederne Niels Asmussen og Helga Mikkelsen vil guide turen fra grænsestenen syd for Vester Vedsted til Frederikshøj Kro nord for Christiansfeld, med afsluttende besøg på Genforenings- og Grænsemuseet beliggende overfor kroen.

Følg DVL Sønderjyllands planlægning af vandreferier her på siden, og hold din turkalender ajour.