Vandreferier

Opdateret oversigt af DVL Sønderjyllands vandreferier. Vores vandreferier både dem under planlægning og publicerede annonceres her, da de typisk kræver tilmelding og uddybende information. Hold din turkalender ajour.

Indtryk fra vores vandreferie "De tre Kattegat øer" i 2018 - Tunø.

Weekendtur på Als – en nabovandring (få pladser tilbage)

Augustenborg Slot

Kom med på denne weekendtur den 20 – 22. september 2019 med både danske vandrere og tyske vandrere fra Sønderjyllands nordtyske naboer i Norddeutscher Wanderverband. Pris pr. person: Enkeltværelse kr. 1950, dobbeltværelse kr. 1550. Inkl. fuld pension og transport til vandreturene. Tilmelding og betaling senest 15. august 2019 på mail: christinestinne6@gmail.com.

Se beskrivelsen>>


Vandreferie i Kerteminde og det charmerende Fynshoved

Naturmaleren Johannes Larsens selvportræt på staffeliet.

Vandreferie den 11. oktober – 13. oktober 2019 i Kerteminde og på Hindsholm. Vi besøger Johannes Larsens kunstnerhjem på Møllebakken, vandrer ad kirkestien på Hindsholm og rundtur på Fynshoved. Pris pr. person inklusive ophold, med fuld forplejning på vandrehjem og entré til Johannes Larsen museet, er 1595 kr./1895 kr. dobbeltværelse/enkeltværelse. Tilmelding og betaling, senest 1. september. Konto 9570 11864503, mrk. Kerteminde til Niels Asmussen, nielsmusik484@gmail.com, tlf.: 65812496.

Se beskrivelsen>>


Vandretræffet ”Genforeningen – Jubilæum 2020” under planlægning

Skamlingsbanken ved Kolding
Skamlingsbanken ved Kolding

Vandretræffet forventes afholdt i Kristi Himmelfartsferien, hvor vi mødes onsdag den 20. maj 2020, og derfra vandrer vi den 21-23. maj langs Kongeåen med afslutning på Skamlingsbanken søndag den 24. maj.

Vandretræffet arrangeres af DVL Sønderjylland sammen med afdelingerne Esbjerg og Kolding.

Følg planlægning af vandretræffet her på siden, og hold din turkalender ajour.

 


Vandring på Trækstien ved Gudenåen under planlægning

Trækstien her løftet op på pæle
Trækstien her løftet op på pæle

Vandreferien forventes afholdt fra mandag den 15. juni 2020 til fredag den 19. juni 2020. Turleder Helga Mikkelsen vil lede turen fra Silkeborg til Randers på disse etaper: Silkeborg – Svostrup, Svostrup – Ans, Ans – Kjællinghøl, Kjællinghøl – Langå og Langå – Randers. Trækstien er en 70 km vandresti, hvor man kan komme helt tæt på åen og naturen, og har derfor mulighed for enestående naturoplevelser.

Følg planlægning af vandreferien her på siden, og hold din turkalender ajour.

 


Genforeningsvandring 2020 under planlægning

Frederikshøj Kro
Frederikshøj Kro

Vandreferien forventes afholdt fra torsdag den 9. juli 2020 til søndag den 12. juli 2020. Turlederne Niels Asmussen og Helga Mikkelsen vil guide turen fra grænsestenen syd for Vester Vedsted til Frederikshøj Kro nord for Christiansfeld, med afsluttende besøg på Genforenings- og Grænsemuseet beliggende overfor kroen.

Følg DVL Sønderjyllands planlægning af vandreferier her på siden, og hold din turkalender ajour.