Samkørsel til udgangspunktet for vandreture

DVL Sønderjylland vil gøre det enkelt at arrangere samkørsel med andre medlemmer i dit nabolag, når du vil med på en vandretur i en anden del af landsdelen.

På tur rundt om Stevning Dam

På tur rundt om Stevning Dam

Derfor har foreningen oprettet en samkørselsgruppe på Google.

Samkørsel i DVL Sønderjylland er kun for medlemmer.

Derfor skal du sende en mail til administrator Peter Steg for at blive medlem af gruppen. Mailadressen er dvl.soenderjylland@gmail.com

Derefter modtager du en mail med følgende tekst i emnefeltet: Samkørsel i DVL Sønderjylland. Du er blevet føjet til samkørsel i DVL Sønderjylland.

Sådan ser den ud – dog uden de anvisende tekster i rødt:

Her skal du bruge gruppens mailadressen, samkoersel-i-dvl-soenderjylland@googlegroups.com, for at sende en forespørgsel til alle medlemmer af gruppen.

Du kan selv tilbyde at lægge bil til eller efterlyse kørelejlighed.

Herefter kan medlemmer i dit nabolag sende et svar til hele gruppen eller mere relevant, alene til dig. Din mailadresse fremgår af din forespørgsel til gruppen. Når der er kontakt, aftaler man indbyrdes tid og sted.

Eventuel betaling for en kørelejlighed aftales også indbyrdes. Hvis man aftaler at køre på skift til fremtidige ture, vil det være mest naturligt, at man ikke udveksler penge. Ellers er der i Dansk Vandrelaug aftalt en pris på 50 øre pr. kilometer.

Hjælp til selvhjælp

I bunden af velkomst-mailen til gruppen er et link, Se denne gruppe. Man behøver ikke at logge sig ind i gruppen for at udveksle mails med deltagerne.

Det kræver en gmail-konto at logge sig direkte ind i gruppen, hvorfra man kan sende mails direkte til de enkelte medlemmer. Som regel har alle med en Android-telefon en Google- eller gmail-konto med adgangskode.

Gruppen er alene tænkt som en hjælp til selvhjælp, da ikke alle med kørselsbehov kender hinanden i samme nabolag. Efterhånden som man får kontakt med andre medlemmer, kan man selv organisere sin egen, lokale kørselsgruppe ved at udveksle kontaktoplysninger.

Tre enkle trin:
1. Send en mail til administrator for at blive medlem:
dvl.soenderjylland@gmail.com
2. Brug mailadresse i velkomst-mailen til at kontakte alle i gruppen:
samkoersel-i-dvl-soenderjylland@googlegroups.com
3. Hvis du får et svar, bruger du afsenders mail til at aftale nærmere.