Vi åbner igen fra den 8. juni med tilmeldingsture

Bestyrelsen for Storstrøm har besluttet, at vi først åbner for vores ture den 8. juni, hvor forsamlingsforbuddet hæves fra 10 personer til 30-50 personer.

Sælhøj ved Glænø. Foto Karen Schmolke

Sælhøj ved Glænø. Foto Karen Schmolke

Dansk Vandrelaug har meddelt på sin hjemmesiden at det igen er muligt at gå med på DVL’s vandreture fra den 18. maj. Men det er nødvendigt at overholde forsamlingsforbuddet på maximum 10 personer, og turene skal foregå med tilmelding til turlederen. Det er imidlertid frivilligt for hver afdeling, om de ønsker at åbne for ture under disse omstændigheder.

Bestyrelsen for Storstrøm har derfor besluttet, at vi først åbner for vores ture den 8. juni, hvor forsamlingsforbuddet hæves fra 10 personer til 30-50 personer. Samtidig vil det centrale tilmeldingssystem via hjemmesiden være klar og vil blive sat i drift med tilmelding af ture til afvikling fra den 8. juni 2020. Derved undgår man at måtte sige nej til mange vandrere, der  gerne vil med på tur, samt at den enkelte turleder vil blive overbebyrdet med henvendelser.

Det vil blive meddelt i nyhedsbrevet for juni.