Tilmelding til ture i Storstrøm Afdeling

Fra den 2. juni kl. 12.00 kan man begynde at tilmelde sig ture via hjemmesiden. Der kommer en tilmeldingsformular frem under hver tur fra 14 dage før turens start.

Storstrøm Afdeling. Tegning

Storstrøm Afdeling. Tegning

Fra den 2. juni kl. 12.00 kan man begynde at tilmelde sig ture via hjemmesiden. Der kommer en tilmeldingsformular frem under hver tur fra 14 dage før turens start. Man skal normalt tilmelde sig turene senest 24 timer før turen starter (for tirsdagsture Næstved 48 timer før)

Du må kun møde op til turen, hvis du har fået en positiv tilbagemelding.
Bliver du forhindret i at deltage i en tur, du er tilmeldt, så husk at melde fra senest 24 timer før turen. Det skal ske fra den mail, som du modtager om, at du har fået en plads på turen.

Man kan kun tilmelde en person på hver mailadresse. Hvis ægtefæller kun har en mailadresse, kan kun den ene ægtefælle tilmeldes. Vi opfordrer derfor til, at man opretter en mailadresse mere.

Har man ikke computer eller mailadresse, kan man prøve at få hjælp af en anden, som har en mailadresse eller bede en anden oprette en mailadresse for sig. Vær opmærksom på, at bekræftelsen så sendes til den pågældende mailadresse.

Undtagelsesvist vil det være muligt i begrænset omfang at kontakte turlederen for at blive tilmeldt, da vi har reserveret et mindre antal pladser til telefonisk henvendelse. Dette gælder ikke for onsdagsture Næstved.

Det maksimale antal deltagere pr. tur sættes formentlig op til 30 eller 50 efter 8. juni. (pt. er antallet 10). Hvis man tilmelder sig mellem 2. og 8. juni, kan man derfor risikere at få en meddelelse om, at man er kommet på venteliste. Når det maksimale deltagertal hæves den 8. juni, vil man få en ny mail om at man er tilmeldt turen.
Meld til på hjemmesiden

Bemærk også, at DVL ikke arrangerer samkørsel. Der er derfor, så længe DVL opretholder denne anbefaling, ikke samkørsel fra Rådmandshaven, og vandrerne bedes derfor selv arrange transport til mødestedet.