Start på ture med 10 deltagere fra 24/11

Bestyrelsen har besluttet, at Storstrøm igen vil udbyde vandreture som et forsøg fra den 24. november frem til 2. januar, hvis forsamlingsforbuddet forbliver 10 eller hæves. Hvis tallet derimod sættes ned til f.eks. 5, vil turene fortsat aflyses.

November i Boserup Plantage. Foto Karen Schmolke

November i Boserup Plantage. Foto Karen Schmolke

Det nuværende forsamlingsforbud gælder frem til den 22. november, og vi ved pt. ikke om antallet hæves, sænkes eller forbliver det samme. Imidlertid har bestyrelsen besluttet, at med mindre antallet sættes ned, men forbliver 10 eller hæves, vil Storstrøm fra den 24. november igen udbyde vandreture som et forsøg frem til 2. januar. Vi følger naturligvis forsamlingsforbuddets antal i dets op og nedture og justerer antallet af deltagere herefter.

Ikke alle turledere har ønsket at udbyde ture, og deres ture er markeret med “aflyst” – det er derfor vigtigt at holde sig opdateret i Turdatabasen på hjemmesiden, hvilke ture bliver gennemført.

For at give flere vandrere mulighed for at deltage, kan ture også blive dubleret på samme dato med separat tilmelding og med en forskudt starttid på 1 time eller fra et andet startsted for at sikre, at forsamlingsforbuddet overholdes. Hvorvidt den enkelte tur bliver dubleret vil blive oplyst på hjemmesiden.

Tilmelding

Tilmeldingen sker på turen i Turdatabasen på hjemmesiden.
Man SKAL tilmelde sig til alle ture. Når antallet kommer over 10 placeres man på en venteliste. Hvis der kommer et afbud, rykkes man automatisk op på ventelisten. Derfor er det vigtigt at du melder afbud, hvis du bliver forhindret i at deltage i en tur du er tilmeldt.

Ændringen af forsamlingsforbuddet betyder, at ikke alle som har lyst vil kunne deltage i turene. Vi må derfor sætte folk på venteliste efter først-til-mølle princippet, hvis der er tilmeldt flere, end forsamlingsforbuddet tillader.
De, der kommer på venteliste, får en e-mail om dette.

Med venlig hilsen
Karen Schmolke

Læs mere i vores nyhedsbrev