Giv din plads til en anden, hvis du bliver forhindret

Det er væsentligt at melde dig fra din udvalgte vandretur, hvis du ikke kan gå med alligevel! Ventelisten er lang i øjeblikket.

Otte i fællesskab langs Roskilde Fjord. Foto Jens Arrent

Otte i fællesskab langs Roskilde Fjord. Foto Jens Arrent

Vores vandreture er populære som aldrig før. Og da vi kun har ni pladser ud over turlederens på grund af det nuværende forsamlingsforbud, er det derfor vigtigt, at du giver andre chancen, når du selv bliver forhindret i at tage med på den tur, du er tilmeldt.

I øjeblikket ser vi desværre en del ture, hvor færre end ni følger turlederen, og det er virkelig ærgerligt, for ventelisten er lang på stort set hver eneste tur.

Vi opfordrer derfor kraftigt til, at du framelder dig turen, så snart du ved, at du ikke kommer til at gå den.

Hvordan gør du det?

Det er meget nemt, hvis du har opgivet en korrekt mailadresse i forbindelse med tilmeldingen. Du har nemlig modtaget en mail med en bekræftelse på, at du er blevet tilmeldt. Og inde i den står FRAMELD med blåt. Klik der, så bliver du fluks frameldt:

Husker du at framelde dig, får en af dem på ventelisten din plads på turen. Det giver god mening, ikke?

For at give flere vandrere mulighed for at deltage, vil nogle ture blive dubleret på samme dato med separat tilmelding og med starttid 30-60 minutter senere med en anden turleder. Eller turen kan starte fra to forskellige steder. Se på hjemmesiden.

Enkelte ture kan blive aflyst – det er derfor vigtigt at holde sig opdateret på hjemmesiden, hvad der sker.