Deltagertallet hæves til 30

Bestyrelsen har besluttet at hæve antallet af deltagere til 30 personer fra den 22. marts

Regeringen har meddelt, at forsamlingsforbuddet for udendørs aktiviteter nu er hævet til 50 personer for idræts- og foreningsaktiviteter i organiseret regi.

Storstrøm afdeling har imidlertid besluttet at sætte deltagertallet til 30, da det ellers vil være vanskeligt at overholde afstandskravet på 2 meter. Når afstandskravet nedsættes til 1 meter, vil deltagertallet blive hævet.

Deltagerne bliver ved turstart mindet om at holde 2 meter afstand til hinanden og ikke udveksle genstande, samt huske at hoste og nyse i ærmet.

Tilmelding til ture
Der er således stadig tilmelding til turene, og tilmeldingen fortsætter, indtil forsamlingsforbuddet for udendørs aktiviteter er oppe på 100 personer.

Når vi (forhåbentlig) alle snart er vaccinerede, vil alting blive mere normalt, så vi må lige udholde denne sidste tid også. Det er jo heller længe siden (den 1. marts), at vi fik lov til at gå 25 sammen, og det var en stor forbedring og til stor glæde.

Men tiden med vandreture med 25 deltagere har også vist, at det er svært at holde den pligtige afstand, og vi har derfor besluttet at holde deltagertallet ved 30.