Vandrernes Dag 2019 i Region Midtjylland

Den 15. september holder vi åbent hus i Dansk Vandrelaug. Med temaet "Gå dig sund - lev længere" kan du ganske gratis gå med på dagens mange vandreture - Tag med på tur i Region Midtjylland.

Fra Hindø i Stadil Fjord Foto Vagn Olsen Tag med på tur i Region Midtjylland

En vandretur kan fx gå fra Hindø i Stadil Fjord. Foto Vagn Olsen

Tag med på vandretur! Her byder Ringkøbing-Skjern, Holstebro, Herning, Viborg, Horsens og Aarhus Afdelinger velkommen udenfor til Vandrernes Dag:

Holmsland

Mødestedet er Gammelsogn Kirke, Kirkevej 7, Holmsland, 6950 Ringkøbing. Vi vandrer 15 km med start kl. 10, hvor vi bl.a. skal langs Ringkøbing Fjord, inden vi går igennem Holmsland.

Holstebro Kraftværksø

Mødestedet er Tvis Mølle Naturlaboratorium, Tvis Møllevej 15, 7500 Holstebro. Vi vandrer 10 km med start kl. 10, hvor vi både går igennem hede og træbevoksningen langs søbredden. Turen sluttes af med en bid mad ved Tvis Mølle Naturlaboratorium.

Skygge Å og Stenholt Skov

Mødestedet er den store P-plads ved Dværgebakken, Klosterlundvej, 7442 Engesvang. Tag med på vandretur – 10 km med start kl. 10. Man kan også vælge at gå 6 km. Vi skal igennem den spændende skov, forbi Klosterlund Museum og langs Bølling Sø.

Tange Sø øst og Trækstien

Mødestedet er Trækstiens p-plads, Søgade /Frisholtvej, 8643 Ans. Vi vandrer 16 km med start kl. 10, hvor vi bl.a. skal igennem Ormstrup Skov og Vejerslev Skov.

Husodde Strand

Mødestedet er Husodde Strand, Husoddevej 85, 8700 Horsens. Vi vandrer 5 km med start kl. 13.15, hvor vi skal følge naturstien via Elbækhuse, Elbæk Skov og Brakør. Medbring selv kaffe eller te, så byder vi på et stykke kage.

Haurum Stenen

Mødestedet er Haurumvej 37 i Flemmning. Vi vandrer også 5 km med start kl. 13. Målet er en af de største sten, der ligger i Jylland – en hilsen fra en gletsjer i istiden. Turen er både børne- og barnevognvenlig. Medbring selv kaffe eller te, så byder vi på noget sødt.

Sensommertur i skovene ved Moesgaard

Mødestedet er Bus 18 Endestop, Moesgård Alle 19, 8270 Højbjerg. Vi vandrer 9 km med start kl. 13.05. Ved Moesgård Museum finder vi vej ad de mange stier i Moesgård og Skåde Skov.

Eftermiddagstur ved Skjoldhøjkilen og Hasle Bakker

Mødestedet er Skjoldhøj Kirke, Jernaldervej 425, 8220 Brabrand. Buslinje 3A. Vi vandrer 9 km med start kl. 13.30.

Skødshoved

Mødestedet er Skødshoved Havn, 8420 Knebel, hvor vi vandrer 20 km lang med start kl. 9. Vandreturen går både i landskabet og langs stranden, og så er der nogle rigtig flotte udsigter undervejs.
Bemærk, der er mulighed for samkørsel via tilmelding.

Vandrernes Dag 15. september 2019 Gå dig sund - lev længere

Vandrernes Dag i hele landet

Vandrernes Dag i Region Nordjylland
Vandrernes Dag i Region Syddanmark
Vandrernes Dag i Region Sjælland
Vandrernes Dag i Region Hovedstaden

Med DVL på vandretur

På vandretur med DVL sørger vores erfarne turledere for, at du bliver ført sikkert rundt i landskabet, langs vandet og i byer. De holder de fornødne pauser undervejs, hvor den medbragte kaffe/te og mad/mellemmåltider bliver fortærret.

Du får med stor sandsynlighed også et par vandrehistorier undervejs, mens gruppen ligeledes er garant for godt selskab.