Vandretræf på Sydfyn

Vagabond Tours’ årlige vandretræf går i år til Det Sydfynske Øhav. Skal du med rundt på Øhavsstien den 28.-30. september?

Med base på hotel i Faaborg vandrer vi på Sydfyn, Tåsinge og Ærø i selskab af omkring 100 andre glade vandrere lørdag og søndag. En turleder går i spidsen for de syv udvalgte vandreruter, som du kan vælge iblandt.

– Det Sydfynske Øhav, og straks ser du for dit indre blik solen, der glitrer i det blå hav, grønne marker, rådyr i skovbrynet, skove med kig gennem stammerne til kysten, pittoreske bindingsværkshuse, charmerende landsbyer og imponerende herregårde.

– Du får mulighed for at opleve alle de naturmæssige herligheder i hyggeligt samvær med en række andre vandre- og natur-interesserede, skriver turarrangøren.

Prisen er 2250 kr. inkl. helpension fra fredag aften til søndag eftermiddag.

Læs alt om vandreweekenden her.

Dette er bl.a. med i købet:

  • Afvekslende vandreruter med gode udsigtspunkter og lokale områders særegne geologi.
  • Historiske landskaber med langdysser, gravhøje og gamle hulveje.
  • Ruterne går forbi flere af Sydfyns smukkeste godser, blandt andet Steensgaard, Holstenshuus og Hvidkilde.
  • Oplev Falsled og Vester Skerninges velbevarede landsbymiljøer (hvor man kan sidde på kroen og tænke på kirken – eller omvendt naturligvis!)
  • Du indkvarteres på et godt og velbeliggende hotel med udsigt over Faaborg Fjord. Om aftenen vil der være foredrag og andre vandre-relaterede indslag.