Aftentur: Køge Ås

Sidste års succes med aftenture på Køge Ås gentages igen i år

Vi skal igen ud at gå på den smukke Køge Ås. BEMÆRK MØDETIDER.

Vi skal selvfølgelig også op på det højeste punkt, Danehøj, hvorfra vi kan se de stejle skrænter til Køge Å. Vi skal finde den lille kilde og resterne af flådeegen. Vi ser også Grundtvigs grav og mindestøtterne på Holmebakken. Vi går forbi Gammelkjøgegård til Hestegraven inden vi er tilbage ved p – pladsen. Og mon ikke, vi også skal høre lidt om mordet på Pastorinden fra Ejby?

Da denne tur gentages igen d. 9 / 6 og d. 4 / 8, har vi mulighed for at se udviklingen af skovbunden. I det tidlige forår er det den hvide anemone, guldstjerne og vorterod der er fremme, og senere er bøgen sprunget ud med de lysegrønne blade. I det sene efterår har næsten alle skovens træer skiftet farve. Frugter og frø er modnet og ligger på jorden, klar til at spire, og måske er der et nyt træ på vej.

Mit og måske også dit motto er: "Vandring for livet",

som udtrykker, at vandring giver

livsglæde både fysisk og mentalt.

Vandring giver liv, præger vores liv

og forlænger livet.

Glæder mig til at vandre med dig.

Med venlig hilsen

Allan

PS – Tilmelding er nødvendig og åbner 14 dage før turens start, hvor du vil kunne se en tilmeldingsformular her nedenfor. Kun 1 deltager pr. email-adresse. Klik her for at se, om der er ledige pladser eller venteliste (listen opdateres hver ½ time). Hvis alle pladser er optaget, så prøv en af vores mange andre ture – Husk også at framelde dig, hvis du bliver forhindret. Så kan en anden nemlig få din plads.

Mødested på kort

Indlæser…