Gå dig Glad på Amagerminoen

Den nye vandrerute fører os igennem Naturpark Amagers forskelligartede landskaber. Fra fælleden i nord og Danmarks største selvsåede birkeskov, Pinseskoven til de krogede gamle egetræer i Kongelunden og de åbne strandenge mod syd. Vi kommer gennem et fuglereservat i international klasse.

Den nye vandrerute i Naturpark Amager som åbnede d. 9 okt. 2020 viser vej til storslåede naturoplevelser. Et af rutens højdepunkter er den lange kyststrækning på Sydamager, hvor man kan nyde havets foranderlighed fra et af områdets fugletårne eller badebroer. Fuglereservatet er af international klasse, så husk kikkerten, hvis du er fugleinteresseret.

Bag ruten står partnerskabet i Naturpark Amager, der består af Naturstyrelsen, By & Havn, Københavns Kommune, Tårnby Kommune og Dragør Kommune.

Gå dig Glad – Mere end bare en vandretur.

Turene er inspireret af det australske ABC-koncept:

Act (Vi gør noget aktivt) – Belong (Vi gør noget sammen) – Commit (Vi gør noget meningsfuldt).

Ud over at du får noget motion, så vil der være forskellige indslag på turene, som f.eks. “Walk and talk”, særlige øvelser og små lege, hvor vi bruger alle dele af kroppen, også hjerne og hjerte, og der vil være information om seværdigheder på turen.

Klik her for at se om der er ledige pladser eller venteliste.

Mødested på kort

Indlæser…