Københavns Havn, vandre- og sejltur

Vandretur fra Sundby St. til slusen. Herfra sejltur til Nordhavnen. Vandretur igennem den nye bydel til Nordhavnstippen. 

På sejlturen kommer vi måske forbi skoleskibet Georg Stage? foto: Chr. Lauritzen

Vi vandrer fra Sundby metro st. over Amager Fælled til Sluseanlægget. Her går vi ombord i en Nettobåd, der den næste 1 ½ time vil sejle os rundt i havnen. Ole Bertelsen, der også har været guide for By & Havn, vil fortælle om havnen og dens omdannelse til by. Vi bliver sat i land ved Murmanskgade i Nordhavnen, hvor der er frokostpause.

Derefter tur rundt i det nye Århusgadekvarter, på Sundmolen og videre til Levantkajen med den internationale skole. Vi går til det gamle skudehavnsområde og fortsætter til Nordhavnstippen, der nok er ukendt for mange. Herfra til Fiskerihavnen og videre langs Kalkbrænderihavnen til Orientkaj metro st.

Tur: Ca. 14 km. Fra: Sundby metro station kl. 10. Til: Orientkaj metro station kl. ca. 16.30. Pris medlemmer: 60kr, Ikke medlemmer: 90kr. Betaling kontant eller mobile pay på turen. Maks. 75 deltagere. Tilmelding fra 1/5 på obertelsen1@outlook.dk eller på 60 144 625

Spejlglimt i Den Sort Diamants facade, foto: Chr. Lauritzen

Mødested på kort

Indlæser…