Køge Havn til Billesborg indelukke

Her skal vi kigge på havnemiljø, byudvikling og skov

På denne tur får du virkelig valuta for pengene i form af en varieret og smuk tur. Vi starter med en lille havnerundtur, hvor vi ser den lille nyhavn og hører lidt om livet på havnekajen. Vi går derfra ud til det nye boligbyggeri, Køge Roklub og skibsværftet, som lå der engang. Her får vi sandsynligvis både sand og vind i håret, inden vi kommer til sommerhusområdet.

I Billesborg indelukke kigger vi efter det tidlige forår, som her skulle kunne byde på både hvid anemone, vorterod og guldstjerne. Bøgen er måske begyndt at røre på sig, og måske er nogle af frøene fra sidste efterår begyndt at spire.

Undervejs finder vi et sted at spise vores medbragte madpakke, inden vi går tilbage til Køge Station.

Jeg glæder mig til at vandre med jer

Mange hilsner

Allan

PS – Tilmelding er nødvendig og åbner 14 dage før turens start, hvor du vil kunne se en tilmeldingsformular her nedenfor. Kun 1 deltager pr. email-adresse. Klik her for at se, om der er ledige pladser eller venteliste (listen opdateres hver ½ time). Hvis alle pladser er optaget, så prøv en af vores mange andre ture – Husk også at framelde dig, hvis du bliver forhindret. Så kan en anden nemlig få din plads.

Mødested på kort

Indlæser…