Morgentur med kaffe, rundstykker og sang

Morgenstund har guld i mund, siges det. Lad os se, om det passer?

Vores morgentur begynder på p-pladsen ved Vejs Ende. Vi vandrer langs stranden til et sted, hvor vi spiser morgenmad og synger morgensang til morgensolen. Turen er en gentagelse af turen i maj. Du behøver ikke at deltage i begge ture, men du er velkommen.

Du medbringer selv kaffe/the og noget at sidde på, dit gode humør og ikke mindst din smukke sangstemme. Turlederen medbringer morgenmad i form af smurte rundstykker og lidt smørelse til stemmen. Hvis Corona tillader det, får vi udleveret et sanghæfte, så vi kan synge lidt til den opgående morgensol.

Kan du have en guitar eller andet med, som du kan spille på, så giv turlederen et ring forinden turen? Vi går samlet tilbage langs stranden til p-pladsen.

Kom frisk til denne anderledes morgentur. Jeg glæder mig til at se – og ikke mindst høre – jer på denne tur.

PS – Tilmelding er nødvendig og åbner 14 dage før turens start, hvor du vil kunne se en tilmeldingsformular her nedenfor. Kun 1 deltager pr. email-adresse. Klik her for at se, om der er ledige pladser eller venteliste (listen opdateres hver ½ time). Hvis alle pladser er optaget, så prøv en af vores mange andre ture – Husk også at framelde dig, hvis du bliver forhindret. Så kan en anden nemlig få din plads.

Mødested på kort

Indlæser…