Naturtur til Boserup

Vi fortsætter rækken af hyggelige søndagsture i noget af Roskildes smukkeste natur, nemlig Boserup Skov

Anemonerne er måske Boserup Skovs mest kendte seværdighed, men skoven rummer meget andet. I de stejle skrænter ned mod Roskilde Fjord og Kattinge Vig kan vi se rester af køkkenmøddinger fra stenalderen. I stævningsskoven kan vi se et eksempel på en gammel og helt speciel type skov, og måske møder vi nattergalen eller en snog på vores tur. Vi passerer shelterpladserne, og i Stilleskoven prøver vi muligvis kræfter med stillevandring. Ca. midtvejs holder vi en lille pause, hvor du kan nyde din medbragte snack – eller stikke afsides for en privat pause.

Kom med på denne månedlige tur, hvor vi starter og slutter på Roskilde Havn i overdækningen ved indgangen til Restaurant Snekken. Vi forsøger at gå nogenlunde samme rute hver gang, dette kan dog afhænge af vejret, men ved at gå den samme rute, får vi øjnene op for de ændringer, der sker i naturen hver måned. Turen er på ca. 8 km, gennemføres i moderat tempo og afsluttes, hvor det er muligt, med en kop kaffe (for egen regning).

Turen er ikke velegnet for barne- og klapvogne – en stor del af turen foregår på små jordstier i Boserup. Husk påklædning efter vejret og ordentligt fodtøj.

PS – Tilmelding er nødvendig og åbner 14 dage før turens start, hvor du vil kunne se en tilmeldingsformular her nedenfor. Kun 1 deltager pr. email-adresse. Klik her for at se, om der er ledige pladser eller venteliste (listen opdateres hver ½ time). Hvis alle pladser er optaget, så prøv en af vores mange andre ture – Husk også at framelde dig, hvis du bliver forhindret. Så kan en anden nemlig få din plads.

Mødested på kort

Indlæser…