Pinsetur Skjern Ådal og Nymindegab Udsolgt

Lørdagens tur er  på 18 km. rundt om Nymindegab. Søndagens tur er på 22 km. rundt om og gennem Skjern Ådal. Mandagens tur er på 17 km bag klitterne og langs havet ved Nymindegab. Vi skal bo på Bechs Hotel i Tarm. Tilmelding til henning.vingborg@gmail.com. Pris: 1050 kr.


Vi mødes på P-pladsen, Vesterhavsvej 325, Nymindegab, 6830 Nørre Nebel kl. 11:00.

 

På Bechs Hotel i Tarm skal vi bo på dobbeltværelser. Turlederne styrer indkvarteringen i samarbejde med hotellet.

 

Vi får fuld forplejning på hotellet fra lørdag aften og indtil mandag, hvor vi får en madpakke med til vandreturen. Der er sengetøj og håndklæde på hotellet..

 

Deltagerbetalingen 1050,- kr. bedes indbetalt på Reg. nr. 5038 Konto nr. 1348148 senest den 15/4. Tilmeldingen er ikke endelig, før beløbet er betalt.

 

Ved framelding efter den 15/4 tilbagebetales kun et beløb svarende til de beløb, som vi sparer på hotellet eller ved at pladsen besættes til anden side (hvis turen er udsolgt) minus et administrationsgebyr på 200,- kr.

 

Vi forsøger at arrangere samkørsel. Der er i alt ca. 550 km’s kørsel. Hvis du ønsker at deltage i fælleskørselen, så send en mail til henning.vingborg@gmail.com, hvor du oplyser det, og om du vil lægge bil til. Vi fylder bilerne op og deler udgifterne ligeligt mellem deltagerne. Vi beregner 1,98 kr. pr. kilometer til bilen + broafgift. Prisen bliver ca. 370,- kr.

 

På hotellet købes drikkevarer til måltiderne og andre drikkevarer. Det er et hotel. Derfor må vi nok regne med at drikkevarer og evt. ekstra kaffe er dyrere end på vandrehjem.

 

Savner du flere oplysninger om turen, så kontakt Henning på mail: henning.vingborg@gmail.com eller telefon. 2489 8490 eller Benny på mail: sus.bp53@yahoo.dk eller telefon 2022 6485.

 

Turen gennemføres kun, hvis der er deltagere nok. Hvis vi aflyser, får du alle pengene retur.

Mødested på kort

Indlæser…