Tryggevældestien – Tryggevælde Ådal

Nyåbnet tur gennem et enestående smukt naturområde

Tryggevælde å er et af Sjællands største åsystemer. Åen har 19 store tilløb og løber de sidste 15 km i en meget stor og bred ådal – Tryggevælde og Stevns ådalen – med udløb ved Prambroen i Strøby Egede.

Vi går denne tur sammen flere gange i løbet af sommeren 2021. Vi følger på denne måde naturens udvikling hen over sommeren.

Ådalen har et op til 500 bredt engareal, hvor vi kan opleve et ganske varieret plante- og fugleliv. Der har levet mennesker her i årtusinder, og stedet oser af mystik og fantastiske fortællinger.

Vi besøger fugletårnet undervejs på turen, så husk kikkerten, hvis du har en sådan. Husk også madpakken, og ikke mindst vandrestøvlerne og påklædning efter vejret. Da det er et engareal er det på denne tur især vigtigt med det gode fodtøj.

Vel mødt på denne smukke tur.

PS – Tilmelding er nødvendig og åbner 14 dage før turens start, hvor du vil kunne se en tilmeldingsformular her nedenfor. Kun 1 deltager pr. email-adresse. Klik her for at se, om der er ledige pladser eller venteliste (listen opdateres hver ½ time). Hvis alle pladser er optaget, så prøv en af vores mange andre ture – Husk også at framelde dig, hvis du bliver forhindret. Så kan en anden nemlig få din plads.

Mødested på kort

Indlæser…