Efterårsvandring med DVL i Stensbæk Plantage. Foto Merete Christensen

Tilmeldingsture

Når du møder en tilmeldingsformular på en vandretur, kan det skyldes, at der er et begrænset antal pladser på turen i forbindelse med en færgeoverfart, bustransport eller lignende. Det kan også skyldes et forsamlingsforbud som konsekvens af corona-pandemien.

Sådan fungerer det centrale tilmeldingssystem

  • Tilmeldingsformularen kommer frem under hver enkelt tur 14 dage før turstart (det er helt præcist 14 dage * 24 timer før starttidspunkt). Og du kan tilmelde dig indtil 24 timer, før den starter.
  • Du må kun møde op til turen, hvis du har modtaget en positiv tilbagemelding pr. mail.
  • Man kan kun tilmelde én person pr. mailadresse. Hvis ægtefæller udelukkende har én mailadresse, kan det være, de kan gøre brug af dette trick. Ellers må den ene tilmelde sig ved at få lov til at bruge et barn eller en vens mailadresse. Vær dog opmærksom på, at bekræftelsen på tilmeldingen så sendes til den pågældende mailadresse.
  • Har man ingen mailadresse, må man prøve på ovenstående måde at få hjælp af en, der vil dele sin mailadresse. Men vedkommende kan ikke selv være tilmeldt turen med den samme mailadresse.
  • Benytter du samme mailadresse som en anden tilmeldt på turen, får du besked om, at du er kommet på en venteliste uanset, hvor mange åbne pladser der er tilbage på turen.
  • Husk venligst at afmelde dig turen, hvis du bliver forhindret i at deltage, så en anden kan overtage pladsen. Du afmelder dig enten via den mail, du modtager ved tilmeldingen, eller ved at logge på medlemsportalen. Hvis du bliver forhindret inden for 24 timer før turstart, bedes du om muligt kontakte den enkelte turleder, som derved kan give pladsen til en på venteliste.
  • Deltagere, som i første omgang er kommet på venteliste, kan automatisk få plads på turen i det omfang, deltagerantallet øges eller nogen melder fra. I så fald bliver du orienteret pr. mail.
  • Systemet skelner ikke mellem medlemmer og ikke-medlemmer. Alle kan tilmelde sig efter først til mølle-princippet.
  • På medlemsportalen kan du under Arrangementer – Mine tilmeldinger se status på de ture, har forsøgt at tilmelde dig: Et grønt flueben betyder, du er tilmeldt; et grønt ur betyder, du er på venteliste; et rødt udråbstegn betyder, du har afmeldt dig.

Sådan ser tilmeldingsformularen ud

Tilmeldingsformularen med 2 mailadresse-felter

 

Kommer du til at benytte en mailadresse, som allerede er brugt til tilmelding på samme tur, ser du den røde illustration 2 herunder og bliver hverken sat på venteliste eller tilmeldt turen.

Eksempel 1 viser en skærmen efter en korrekt udført tilmelding. Eksempel 2 ses ved gentagelse af en allerede tilmeldt mailadresse.
Eksempel 1 viser en skærmen efter en korrekt udført tilmelding. Eksempel 2 ses ved gentagelse af en allerede tilmeldt mailadresse.

Se også retningslinjer for vandreture i coronatider


Er der ledige pladser?

Oversigt over ture med ledige pladser (hele landet) med link til turbeskrivelse og tilmelding, for ture hvor tilmelding er åben.


Vil du med på tur? Gå til turoversigten