På vej mod toppen i Nationalpark Thy - en af de mange vandrestier i Region Nordjylland. Foto Michael Rasmussen

De bedste vandrestier i Region Nordjylland

I Dansk Vandrelaug kender vi Danmarks bedste vandrestier og -ruter. Og den viden deler vi gerne. Her hjælper vi dig ud i vores natur på vandrestier i Region Nordjylland.

Lige meget, hvor du bor i Danmark, kan du sagtens tage på vandretur på egen hånd. Det gælder blot om at kende landets bedste vandrestier og -ruter. Og dem deler DVL med glæde sit overblik over.

DVL’s stiudvalg går aldrig af vejen for en god vandretur, og med deres liste er du godt på vej ud i Danmarks vidunderlige natur, hvad enten det er endagsture eller ruten til en uges vandretur med familien, du går efter.

Kvalitetsstierne

Kvalitetstid på Kvalitetsstier

Kvalitetsstier er vandrestier, der forløber i naturen langt væk fra trafikstøj og industriområde. Det er Dansk Vandrelaug, der certificerer dem, og de indeholder en række gode oplevelser afhængig af tema.

Vil du være sikret særlig kvalitet, kan du tage ud på kvalitetssti Tversted Blå rutekvalitetssti Guldharald, kvalitetssti Bulbjerg Kort, kvalitetssti Savbjergruten, kvalitetssti Fur, kvalitetssti Rebild bakker eller kvalitetssti Rold skov.

DVL anbefaler: