Vandreture 2022

De fleste turledere og bestyrelsen var samlet til en planlægningsdag på Sorø Kultur- og Fritidscenter den 30. oktober, hvor det lykkedes at få skruet et godt program sammen. Der er nu 165 ture på turplanen i 2022.

De fleste turledere og bestyrelsen var samlet til en planlægningsdag på Sorø Kultur- og Fritidscenter den 30. oktober, hvor det lykkedes at få skruet et godt program sammen. Nogle af turene kan allerede nu ses på hjemmesiden.

Turplanen omfatter på nuværende tidspunkt 165 ture. Den korteste er 5 km. og den længste er en maratontur på 42 km. Der er planlagt en 5 dages tur til Sønderjylland, en pinsetur til Nymindegab og en to-dages tur til Hampen sø og Vrads Sande samt en uges tur på Østlolland.

Turene bliver lagt på hjemmesiden efterhånden, som anmeldelser/aftaler er på plads.