Find og følg en rute i Viewranger

Hvis der er angivet en rute i Viewranger er her en vejledning i, hvordan du får fat i den. Du kan også søge på ruter over hele landet til dine ture på egen hånd.

Viewranger

I en del af beskrivelserne i Tur på egen hånd er der angivet en rute i programmet Viewranger, som mange af turlederne bruger til at planlægge og måle deres ture på.

Hvis der er angivet et link til ruten, skal du blot klikke på det, og det vises på din telefon (forudsat at du har app’en Viewranger installeret på din telefon – Hvis ikke, gøres det let og gratis!)

Har du klikket på linket, så klikker du herefter på “Download Route”, og straks efter vil ruten ligge blandt dine egne ruter på telefonen.
Er du helt ny bruger af programmet kan du hente en elementær vejledning på dette link.

Søg efter en rute:

Du kan også søge efter en bestemt rute:
Klik på søgeikonet (1), skift symbolet i venstre side (2) til Routes, skriv dit søgeord (3) og tryk på tastaturets søge/Enter-knap.
Herefter kan du vælge mellem de søgeresultater, der kommer frem og følge vejledningen ovenfor.

Søg en bestemt persons ruter:
Du kan også vælge “People” ved pkt. 2 og søge efter en bestemt person (f.eks. en turleder), som du ved har ruter, du er interesseret i.

Private/offentlige ruter:
Bemærk, at kun ruter som er brugeren har gjort offentlige kan ses af andre.

Ruter og spor:
Bemærk at kun ruter (routes) kan downloades af andre. Spor (tracks) kan ses (hvis de er offentlige), men ikke downloades.
Man kan konvertere egne spor til ruter, se evt. vejledningen.

*

Turforslag til ture på egen hånd