Sidste nyt fra Viborg Afdeling

Turprogram for 2. halvår.
Stadig tilmelding til ture.
Ny afdeling i Silkeborg.
Se forslag til ture på egen hånd.

Ture for 2. halvår er under forberedelse

Vandrer på Kås Hoved
Vandrer på Kås Hoved

Turene for juli – december 2021 er i støbeskeen. Turlederne holdt møde 13. april og fastlagde datoerne. Du kan se overskrifterne i denne oversigtskalender. Turdetaljerne med længde, mødested og turleder må du vente med, indtil turene er indskrevet på hjemmesiden. Det vil ske løbende frem til midten af maj. De vil efterhånden dukke op i oversigten under “Vandreture“.
Et tilfældigt udpluk programmet: Krabbes Grønne Ring, Trækstien, Legind Bjerge, Lille Vildmose, Hjarnø/Snaptun, Karlsø, Lyngbygård Å/Borum Eshøj, Kås Hoved, Søbygård Sø og mange flere.
(Opdateret 14/4)

Fortsat tilmelding til alle ture

Selv om det maksimale antal deltagere ved udendørs forenings-arrangerede aktiviteter er sat op fra 25 til 50, så fastholder vi et maksimum på 25 deltagere på de fleste af vores ture, så både deltagere og turledere kan føle sig trygge. Den enkelte turleder kan ud fra en vurdering af turen fastsætte et lavere eller højere tal (dog max. 50). Der er fortsat et afstandskrav på 2 meter mellem deltagerne.
Det er fortsat vigtigt, at man husker at framelde sig en tur (eller venteliste), hvis man alligevel ikke vil deltage. Det giver en anden muligheden.
(Opdateret 9/4)

*

Ny afdeling i

DVL Viborg samarbejder med en gruppe turledere om at etablere en selvstændig afdeling i Silkeborg. Indtil den formelt er en realitet, vil deres ture blive annonceret på vores hjemmeside med tilføjelsen “Silkeborg-tur” efter turoverskriften. Nogle af pladserne på deres ture er forhåndsreserveret medlemmer fra Silkeborg, derfor vil det maksimale deltagerantal se lavere ud på disse ture.
Vi byder det nye initiativ velkommen og ønsker dem held og lykke!
(Opdateret 14/4)

*

Husk tilmelding til turene

Vi kan igen arrangere vandreture med et begrænset antal deltagere. Som tidligere kræver deltagelse på turen, at man tilmelder sig. Tilmeldingen foregår ved den enkelte turs beskrivelse under “Vandreture” og tilmeldingen åbner 14 dage før og lukker 24 timer før turstart. Man må kun deltage, hvis man har modtaget en bekræftelse på email. Derfor er det vigtigt, at man bruger en korrekt emailadresse.
Man kan se under turbeskrivelsen tjekke, om der er ledige pladser på den enkelte tur.

Se coronaretningslinjer
(Opdateret 10/3)

*

Pop-up ture

Ture, der ikke er annonceret i Vandreliv eller i den trykte folder:

SE HER
(Opdateret 13/3)

*

Se de mange forslag til ture på egen hånd

Når vi nu bliver isolerede i vores egne små corona-bobler, har vi brug for at komme ud i frisk luft og få bevæget os. Det er sundt for både krop og sjæl. Flere turledere har lagt indlæg på hjemmesiden med forslag til, hvor du kan gå din egen tur. Faktisk er der over 40 turforslag fordelt over det meste af Midt- og Nordjylland, Djursland og enkelte på Fyn.
Seneste nye indlæg:
– De Himmerlandske Heder
– Vandreruter ved Vammen
– Skulpturtur i Viborg
– Byvandring: Viborgs 5 byporte
– Flyndersø syd
Se forslagene og skriv dit eget.

Find også flere idéer på vores link-side.
(Opdateret 14/3)

*