Det Passionerede Menneske

En gruppe studerende på Medieskolen i Viborg fulgte os med filmkamera på en tur i starten af vinteren. Det kom der denne lille film ud af.

Tur i sne med film

I denne lille film fortæller Erik Jensen om sin passion for vandring og om at være turleder i Dansk Vandrelaug. Filmen giver også et fint billede af den hyggelige atmosfære på en vandretur.

Vi oplevede en rigtig hyggelig stemning blandt deltagerne

Viktor fra filmgruppen fortæller om projektet:

“Vi er en gruppe fra grundforløbet på Medieskolerne Viborg, hvor vi som et skoleprojekt skulle producere et TV-indslag på præcis 2 minutter under emnet: ‘Det Passionerede Menneske’. Her faldt vi over Viborg Vandrelaug, hvor vi fik lov af Erik at komme med på en gåtur.
Vi var 3 personer ud af en gruppe på 8, der tog afsted på en super flot gåtur. Imens de andre 5 havde gang i at færdiggøre nogle forrige projekter. Vi oplevede en rigtig hyggelig stemning blandt deltagerne, som alle tog super godt imod os, og vi fik super mange gode og hyggelige samtaler undervejs.”

Tak til filmholdet fra Medieskolen.